Q: Ce înseamnă “In an open relationship”? A: Depinde cine întreabă :)


În dragoste, ca și în viață, mulți învață să meargă de-a bușilea înainte să meargă în picioare. Din păcate, și mai mulți învață să meargă așa ÎN LOC să meargă în picioare. 
Doi câte doi, un sadic și un masochist, un stăpân și un sclav, pentru că  “an open relationship” e de cele mai multe ori o relație deschisă la un singur capăt. Unul o care, iar celălalt se teme ca nu cumva să piardă ceva ce oricum deja nu mai are. 
Voi pierde un pic din popularitate (cum sună în context :))) ) și o să tranșez o problemă care nu exista când s-au scris cărțile de psiho pe care le-a citit doamna care m-a întrebat. 
Facebook-ul. 
Ce înseamnă relationship status-urile de pe facebook? 
Vă spun părerea mea. 
În funcție de caz… ORICE.
Fără echivoc e doar când treci SINGLE. Înseamnă VREAU.
Când ai no relationship status to show înseamnă că s-ar putea să-ți fie puțin jenă :)

https://www.curteaveche.ro/bestseller/necenzurat-editia-a-II-a.html
La "married" poate să însemne “Multă grijă. Trimiteți mesaje doar după ce mi-am dat check in la serviciu”, iar “in an open relationship” înseamnă “răspund și cu ea/el de mână” și “vreau” și “jenă” și orice altceva. 
Am cunoscut mulți oameni care erau într-o relație deschisă fără să știe că sunt într-o relație deschisă. 
Poate am și fost fără să știu :)
De câte ori nu se întreabă un bărbat de lume pe unde au fost în chiar acea zi buzele pe care le sărută. 
Dar, atenție, se întreabă, nu întreabă :) 
E o diferență între realism și paranoia! 
Între conștient și suspicios.
Am avut privilegiul să cunosc oameni care nu perverteau sensul acestei expresii și chiar erau deschiși fără să fie urâți sau săraci, nici măcar cu duhul! Dar ei nu se considerau in an open relationship. Se considerau libertini. 
Sexual, nu ne-am înțeles niciodată. Cultura lor generală era însă o încântare și am stat mult de vorbă. A rămas un domeniu pe care nu-l înțeleg și - ca atare - nu-l judec. 
Dar știu prea bine sinucigașii care nu vor să sară, vor doar atenție.
Știu prea bine iubitele permisive, care devin soții tip gestapo. Asta nu pentru ce se tem că ar putea el să facă, ci pentru că știu prea bine ce au făcut ele :)
Și mai știu foarte bine oamenii care nu se ridică niciodată după ce au învățat să meargă de-a bușilea în dragoste și care folosesc această formulă aproape ca un fel de… cerșit. O etichetă de fără complicații că altfel văd și ei că nu-i întreabă nimeni. Eticheta asta, la oamenii care își permit coloană vertebrală și în economia sentimentelor, se vede fără să existe. 
Poate că e același joc. Ca fotbalul. 
Poate, dar tu ce-ai alege? Să-l joci în divizia C sau în Liga Campionilor?




P.S. Cei din liga campionilor nu citesc doar bloguri!
COMANDĂ CĂRȚILE CU AUTOGRAF DIRECT DIN LINK!
https://www.curteaveche.ro/bestseller/pachet-radu-f-constantinescu.html





Back to Top