Noblesse Oblige! Poate cel mai frumos loc din București, Palatul Noblesse.


Suntem obișnuiți să ne adaptăm. 
Poate prea mult. 
Bucureștenii, de exemplu, sunt perfect adaptați la gri. 
Îl mai contestă cu un pic de “verde de parc”, dar cam atât. 
Suntem obișnuiți să vedem case vechi și să ne gândim “ce s-ar putea face din ele”. De cele mai multe ori când nu sunt ale noastre. 


Călătorim. 
Roma, Amsterdam, Barcelona și așa mai departe până în orașele medievale din Belgia. Unde totul e frumos, întreținut, dichisit. Am vrea să fie așa și la noi, dar dacă ne-ar întreba cineva ce facem pentru asta am da din umeri. 
Vă propun să călătorim. Dar nu prea mult în spațiu. Mai mult în timp. O casă frumoasă de pe Strada Sfinților.  O istorie mai puțin frumoasă. Din micul palat, ca dintr-o femeie splendidă, dar cu o experiență de viață tristă în comunism, s-a ales praful. O poveste care vă sună atât de cunoscut, nu-i așa?





Doamna Loredana Preda, ajutată de oameni cu suflet și care nu se tem să își pună la treabă mintea, finanțele și brațele,  a spus DA unei provocări imposibile: să facă acest mic palat să se întoarcă în timp până în momentul lui de maximă strălucire. 
Pot spune că n-au făcut asta. 
Au făcut chiar mai mult! 
Ca să vă dați seama am pus foto before and after!




Dacă mă întreabă cineva unde locuiește bunul gust ridicat la grad de artă în București îi dau adresa Palatului Noblesse care este, poate, cel mai frumos loc din București. 
Spun “poate” pentru că mă gândesc că aproape nu poți să-l compari. Este în altă ligă.
Click pe poze pentru o dimensiune mult mai mare :)


Ca orice om care a lucrat în marketing, mă aștept ca un loc să nu fie niciodată la fel de frumos ca fotografiile de prezentare. Palatul Noblesse e singura experiență de până acum în care realitatea depășește așteptările!
Mai mult, aproape orice vezi în Palatul Noblesse se poate achiziționa de la Galeriile Noblesse, unul dintre furnizorii lor de mobilă a realizat câteva piese și pentru blockbuster-ul momentului, Fifty Shades of Grey. 
Pentru un eveniment corporate sau unul cultural îmi e greu să găsesc un loc mai bun, acest palat nefiind doar un decor, ci un reper de eleganță. 
Fotografii din toate sălile găsiți aici: http://bit.ly/1LhBv83

Pagina lor de facebook e un must, pentru că e singurul mod în care puteți să aruncați o privire și la evenimentele altora :) Link facebook AICI
În plus, în următoarele zile veți avea o surpriză de proporții! Să zicem doar că în locația perfectă s-au întâlnit niște oameni între care s-a creat o atmosferă cu totul specială din care a rezultat o... dar să ne oprim aici.
Un pic de curiozitate n-a omorât pe nimeni, nu-i așa?
Back to Top