Night reading: Fifty Shades of Grey, prin ochii unei femei.


....................................................................................

Radu a scris despre filmul acesta de parca l-ar fi examinat. A scos toata emotia din el cum storc eu buretele de vase ca nu-mi place sa faca balta langa chiuveta. 
Nu mi-a placut recenzia lui decat pe jumatate. Ceva lipsea.
Pe mine filmul m-a prins inca inainte sa inceapa. 
A fost un tango atat de frumos si de erotic in spatiul rezervat pentru cocktail incat ma si oftic ca nu stiu cine au fost protagonistii!. 
Stiu ca nu prea are legatura cu filmul, dar are legatura cu starea in care am intrat eu la el daca va spun ca am mancat un piept de rata cu mozarella demetial. Mergea la fix cu sampania. Ce vreti, Gust Verde :)
Asa ca, pentru mine, premiera Fifty Shades of Grey a fost ca un “date”.
Papa bun, sampanie buna, muzica, dans, ce urmeaza, logic? SEX!
Asa ca am stins lumina. In sala. 




Ah, eu nu sunt asa organizata ca Radu asa ca am uitat sa va spun ca Ilie Nastase, care a venit la avanpremiera, arata foarte foarte bine si ar trebui sa fie un exemplu pentru barbatii din Romania care de pe la 40 tind sa arate buni de pensie, dar claxoneaza tot dupa studente. 
Inapoi la stins lumina. 
Anastasia e delicioasa. Gust verde, ce mai! Actrita emana o candoare pe care imi e teama ca n-o prea mai gasim nici la fetele de liceu. Era normal sa-i placa lui Mr. Grey. 
Speaking of the devil, mi-ar fi placut ca el sa fie mai masculin. E bun de dus acasa la mama. Ma astept sa rupa multe inimi, dar a mea are alta treaba. 
Stiti ce nu cred ca a spus nimeni? Ca scenele cele mai erotice sunt cele in care ei vorbesc, nu cele in care fac dragoste. Pardon, Mr. Grey nu face dragoste. He fucks. Hard. 



Cand vorbesc cei doi se simte toata tensiunea intre doua lumi. Masculin - feminin. Arogant - naiva. Putred de bogat - studenta verde. 
Sexul e cumintel. 
Filmul are un rating imdb incredibil de slab si singura explicatie pe care o vad este ca au votat cei care au citit cartea si se asteptau la acelasi nivel de detalii. Acum, ca am cartea pe noptiera, cred ca orice comparatie e o greseala. Nu poti sa strangi 600 de pagini in 2 ore.
Radu a tot dat-o cu barbatii si ce vor invata ei din film. Femeile s-ar putea sa-si iubeasca mai mult proprii barbati cand vor iesi de la Fifty Shades of Grey. Pentru ca  e o scena in care niciuna dintre noi nu s-ar simti bine. 
Femeile vor un barbat puternic, dar care sa nu-si foloseasca puterea asta impotriva lor. 
Vrem un barbat nebun, dar nu chiar atat de nebun incat sa-ti fie frica sa dormi cu el in casa.
Gata, ca va stric placerea mai ceva decat mi-a stricat-o mie finalul. Ca la multe alte trilogii, finalul e un coitus interuptus. 
Eu abia ma incalzisem. 

Foto: imdb
Back to Top