Night reading. Cum se cuceresc femeile. Episodul 3: Ce se întâmplă după... țigara de după?






Ce se întâmplă după... țigara de după?


Adoarme.


Glumesc. Generalizările ne strică mai mult decât neștiința. Când nu știi poți să înveți. Când ai două-trei idei preconcepute nu mai intră nimic. “Lasă că știu eu mai bine”.


Bărbații sunt în inferioritate netă în pat în fața femeilor!


Uno: Femeia poate să mimeze orgasmul. Bărbatul nu poate să mimeze erecția.




Due: Comunicarea de orice fel nu e punctul nostru forte, așa că ea își poate da lesne seama ce vreau (o fi și greu :))) ) chiar dacă eu n-am nici cea mai vagă idee ce vrea ea. Cum nu putem să ne oprim să-mi explice, s-ar putea să dau ca surdu-n clopot.


Tre: Pentru bărbat e o descărcare de energie. E una dintre rarele situații în care natura a zis că noi suntem generoșii. Femeia primește. De-asta ea nu poate să doarmă, iar noi nu putem să ne mai ținem ochii deschiși.


Ca atare aproape orice vină ar avea bărbatul, e pe jumătate și a partenerei. Am scris mai demult un post despre ce-l face pe un bărbat să fie bun la pat: o femeie bună la pat.


O mare parte din potența bărbatului e dată de senzualitatea femeii. Și astă stă mai puțin în cum arată (deși e foarte important) și mai mult în atitudine.


Până și Gingis Han a spus că o amantă nu se alege în funcție de ce vezi, pentru că nu ochiul se va bucura de ea, iar privirea adeseori înșeală.


Nu bag mâna în foc că e un citat exact, dar e adevărul gol-goluț ca să rămânem în zona de Night reading.


Să zicem că a fost.


Bărbatul crede că a cucerit-o pentru că s-a culcat cu ea.


Ea crede că l-a dat gata pentru că a terminat.


Amândoi greșesc. Femeia greșește pentru că noi terminăm întotdeauna. Bărbatul greșește pentru că ea i-a mai lăsat și pe alții. Cuceritul ăsta are multe etape și la inima femeii trebuie să ajungi și prin vagin.


Tu crezi că ești angajat.


Eu știu că ești în teste. Prima țigară de după îți poate spune și dacă vrei să mai ajungi și la a doua. Și dacă mai ai șanse :)


Țigara de după este doar începutul unui nou tip de cucerire.


Ține minte că o femeie își deschide mai ușor picioarele decât sufletul, iar pentru un bărbat am stabilit deja ce ar spune ca să se culce cu femeia pe care o vrea: orice :)


Pentru că urmează un alt tip de penetrare, mult mai important. Să te lase să intri în viața ei secretă și în planurile ei de viitor. Iar acolo nu ajungi cu 20 de centimetri.
  



Back to Top