Night reading: Cum se cuceresc femeile. Ep 2. Complimentele. Manual de utilizare.


Pentru cei care n-au prins night reading-ul cu episodul 1 link direct aici:

O femeie frumoasă s-a cam plictisit de vrăjeală. 
Una urâtă nu le crede. Urmărești tu ceva…
Sigur că urmărești. Să-i scoți prostiile din cap, că doar ea se vede urâtă, tu vezi alt film. 
Mai ales când de-abia ai aflat cum o cheamă nu prea știi ce să zici. Sigur că îți plac sânii ei, dar nu e recomandabil să spui asta. Îi complimentezi cu ochii până să ajungi să o faci cu mâinile. 
Nu-i spune că are un păr frumos. Toate știu că asta zici când nu găsești absolut nimic altceva la ea.
Și totuși… problema cea mai mare cu complimentele nu este la început. Până să se culce o femeie toți bărbații sunt puțin poeți!
Problema e după. 


Nu poți să-i spui mereu cele două cuvinte. Te iubesc, te iubesc… și? Mai ce?
A scris unu’ pe blog că e mai complicat să ai alt compliment pentru aceeași femeie decât invers :))
E mai simplu decât pare. Minți. Asta în primele două săptămâni. Dacă ați trecut de ele deja devine mai complicat. Începem să ne atașăm un pic. Îi luăm apărarea fetei chiar și atunci când nu e oficial că suntem împreună, se vede că ne deranjează orice afirmație care nu e “ce trebuie”.
Uite… ăsta e primul compliment adevărat pe care i-l faci!
Vrei să te așezi pe umerii ei ca o manta de vreme rea. Să te deschizi ca o umbrelă. Să o aperi. 
O pițipoancă nu o să aprecieze asta. Dar cine ar vrea o relație de lungă durată cu o pițipoancă nu mă citește. În plus, așa se mai triază și femeile. Cele care nu știu să aprecieze un bărbat galant NU-L MERITĂ. 
Apoi mai trece timp. Știi ce-i place. Îi faci surprize, uneori chiar cadouri. Nu mai greșești florile, deși ea se bucura și de cactuși. Că așa e ea, drăguță.
Să faci de bună voie și nesilit de nimeni gesturi frumoase pentru o femeie care este deja a ta e al doilea gen de compliment adevărat. Sigur, mai glumind, mai nu, unul foarte sincer e și erecția. Dar ăsta nu ține de noi :)))
Mergeți mai departe și afli foarte clar CE NU-I PLACE!
Ei, aici e un hop. Să schimbi ceva la tine e unul dintre cele mai frumoase complimente. Dar are două tăișuri. Dacă trebuie să te lași de fumat e OK. Dacă trebuie să schimbi cine ești… ăsta nu mai e compliment. Vezi că s-a abolit sclavia :)

Și seria continuă frumos cu alte complimente pe care uneori nici nu le vedem, dar sunt mult mai mari decât un “ce frumoasă ești”. Trei cuvinte, mare brânză. Dar atunci când ne mutăm împreună, când te căsătorești cu ea, când îi faci un copil. Astea complimente. Totul e ca noi să avem cui să le facem, că nu le merită oricine. Noi să le facem și ele să le înțeleagă! :)
Ce compliment i-am făcut eu Muzei ultima dată? 

http://bit.ly/BooksOverLooks



Back to Top