I want your text: Diferenta dintre primul iubit si prima iubire.


























I want your text: Irina Bogdan
...............................................

Primul iubit e mai mult o terapie hormonala pentru feromonii adolescentei.
Proaspat infloriti si nelinistiti, ei gandesc pentru tine, iar tu actionezi pentru ei :)
El face parte din primul sezon de amor al unei femei, ca orice sezon  nu dureaza prea mult aceasta atractie copilareasca, vine tomana, frunzele ingalbenesc si cad.
In schimb prima iubire e ca o sageata care-ti strapunge inima cu o viteza maxima, parca aud si acum sunetul ei! E mai cutremurator decat vuietul vantului inainte de furtuna, dar atunci nu auzi decat pasarele ciripind! 
Prima iubire: patrunde  in tine atat de intens, atat de frumos si nu pleaca niciodata cu adevarat, doar se ascunde dupa zidurile pe care le zidesti pe parcurs si la final cand tot universul tau s-a prabusit ...iti lasa urme adanci... nu o uiti, nu o incurci, stii ca a fost si nu va mai fi. 
E prima oara cand descoperi  sentimentul  "iubire", si  odata cu el descoperi si gustul amar al dezamagirii, al tradarii, al nemultumirii, si probabil si cel al mahmurelii de a doua zi :)) 

In orice lucru din viata asta "prima oara" este  inedita si  nu se mai repeta, e ca prima zi de scoala, ca  prima bicicleta, ca prima descoperire in orice descoperire a vietii : prima oara te impresioneaza a doua scade putin in intensitate. 
In schimb primul iubit, al doilea, al treilea si ceilalti de dupa el sau doar primul cum ne place sa spunem :))  au fost doar niste paranteze ale vietii tale, pe aceleasi note muzicale, cu aceeasi intensitate si aceeasi cantitate de adrenalina, nu te face sa te simti pe muchie de cutit!

Primul iubit, prima iubire difera mult de la o persoana la alta, pentru ca altfel gandesti dupa ce te-ai indragostit prima oara de un geniu care te hipnotizeaza doar prin prezenta lui, un astfel de om stie sa se faca apreciat si iubit. In schimb unul care nu traieste viata cu prea multa pasiune si are doar un sir de scopuri impuse de societate pe care vrea sa le parcurga, nu are timp sa se bucure de sentimente, sa le analizeze si sa le metamorfozeze.
M-am casatorit cu primul iubit si am divortat pentru a cunoaste adevarata iubire ...acel sentiment pe care vroiam sa-l traiesc intens, sa-l simt in toata fiinta mea...si l-am intalnit intr-o zi dar odata cu el am facut cunostinta cu durerea... durerea dragostei nebune, a dorului si a singuratatii...acum ma chinui sa iubesc dar nu mai pot!
Back to Top