Confesiuni inoportune! Episodul 1. Bariera.

Încearcă să-ţi dezbraci iubita de aspect. 
Să n-o mai citeşti cu mâinile. Să o asculţi. 
Te plictiseşte? Fugi! Fugi de ea sau de tine, nu mai are importanţă. Dacă ea e atât de neinteresantă sau tu atât de superficial nici nu mai contează.

Încearcă să nu-ţi vezi iubitul o vreme. Să profiţi de o zi în care pleacă şi să vorbiţi doar la telefon, fără să te uiţi la pozele voastre pe care le păstrezi într-un folder special în telefon. Ca o curiozitate, când bărbaţii vor să-şi aducă aminte de iubită caută o poză cu ea. Când femeile vor să-şi aducă aminte de iubit caută o poză cu ei doi :)
Unii răutăcioşi ar spune că noi suntem atraşi de iubitele noastre, iar ele de iubire. Abstract ;)
O să vă spun mai multe poveşti trăite care demonstrează că, după ce ne satisfacem trupurile,  intelectul chiar primează.
Prima confesiune: Bariera!

Ca orice bărbat trecut prin multe”, am avut şi eu nişte bariere de tinereţe. Ştachetele în viaţă nu sunt puse din ce în ce mai sus. Viaţa nu e ca o scară, e ca o plăcintă, aşa că ai bariere şi sus, dar şi jos. Şi în lateral. Înţelegeţi ideea. Una dintre bariere era ideea, deranjantă pentru un puşti fără creier cum eram atunci, că nu pot să am o relaţie cu o ospătăriţă, vânzătoare la magazin, etc. Pur şi simplu mi se părea că nu pot să agăţ o femeie care are cu totul altă viaţă decât mine. Nu una mai proastă, că în perioada aceea trăiam de azi pe mâine pentru că-mi cumpăram muzică şi cărţi, nu mâncare şi haine.
Mi-am luat inima în dinţi şi am agăţat o fată care vindea la un magazin de cartier. O frumuseţe de fată! Am schimbat numere de telefon. Era "piesă" aşa că  am sunat-o a doua zi să o invit la un festival de teatru. Părea incredibil de bine dispusă şi cu chef de vorbă. Eu ştiu că pentru o femeie un bun interlocutor este acela care o lasă pe ea să vorbească, aşa că mai mult am tăcut. După 15 minute mi-a fost clar că o invitaţie la teatru era un pic cam mult. Şi toată atracţia mea fizică dispăruse ca scoasă din priză. Am inventat o scuză şi m-am dus la teatru cu o flamă mai veche. Ironia sorţii a făcut să mă întâlnesc cu fata de la magazin când eram într-o poziţie fără echivoc cu flama. Cine era acum pe nivelul de jos? Eu, desigur. 

Între timp am înţeles că nu există o legătură directă între inteligenţă şi job. Pentru că m-am plictisit cu femei din toate categoriile sociale şi am fost încântat de ideile unor oameni de condiţie extrem de modestă. Nu trebuie să confundăm evoluţia personală cu acumularea. De bani, titluri, funcţii. Sunt doar penele care fac păunul să pară mare. Nu ghearele care te fac să iei un vultur în serios.

Nu există o legătură directă între inteligenţă şi job, dar între libidoul unui bărbat şi inteligenţa femeii este! Vreţi sau nu vreţi să credeţi, sexul ştie carte. Doar că de cele mai multe ori nu pare să-şi aducă aminte de asta din prima…
Pentru femei este şi mai puternic acesta adevăr. Ele se îndrăgostesc mai mult de cuvintele unui bărbat decât de aspectul lui. Se spune că femeile nu sunt atrase de filmele porno. Dar ar putea să fie dacă, în loc să le vadă, i le-ai povesti folosind cuvintele în dozare corectă.
Dacă pleacă din ţară şi parcă te îndrăgosteşti mai tare de el din mesajele pe care ţi se scrie… e un semn bun. Dacă adori să vorbeşti cu el la telefon şi vocea ţi se pare sexy, dacă îţi place să-l asculţi, nu doar să-l laşi să te asculte, dacă replicile de la ultima voastră ieşire în oraş ţi se par mai bune decât cele din ultimul film pe care l-ai văzut cu fetele, atunci e clar!

Te-ai îndrăgostit de bărbat, nu de cutia din carne care se va şifona în timp!

Indiferent ce-ar face. “Cutia” e suficientă doar când cauţi un amant. Interiorul îţi va creşte copiii. Şi le va da şi jumătate din gene… parcă n-ai prea vrea să faci copii tâmpiţi ;))))
Inteligenţa e frumuseţea bărbatului.

...


P.S. 
Îți dorești Ultimul început și nu mai ai de unde să-l cumperi? 
Ai participat și la concursul Muzei și nu ai fost norocos? 
Mai vine o șansă de unde cu gândul nu gândeam! 
Scrie-mi îm privat dacă vrei să primești notificare în mesaj privat. 
Aici: https://www.facebook.com/raduefconstantinescu/


Back to Top