Femeia trofeu. O victimă sau o profitoare?








Domnul care mi-a trimis această întrebare a mai făcut o precizare de râdeam singur prin casă! Citez aproximativ ca să încapă în mai puțnie rânduri: Nu vorbesc despre femeia care găsește un bărbat cu bani și-l toacă mărunt, mai bate și cu pumnul în masă când nefericitul vrea și el ceva și face mai mult sex cu oricine altcineva decât cu sursa ei de bani. Într-un asemenea caz nu e ea trofeul lui, e el trofeul ei!

Scena e de plâns, dar cum poți să nu râzi?!?!
OK. S-ar putea să vorbim la un moment dat și despre prototipul acesta de scorpie, spre deliciul câtorva mii de corporatiști care nu înțeleg de ce îi *** șefii de luni de la prima oră. Răspunsul pe scurt este că n-au ***** nimic acasă. 

Femeia trofeu. 
Adevărata. 
Plină de calități care dau bine în poze. Mai puțin dăruită cu acelea care se aud. De exemplu… când deschide gura. Să vorbească, desigur. Când o deschide pentru alte motive se descurcă. 

Femeia trofeu nu și-a dorit să ajungă o femeie trofeu. Ea a crezut că va deveni o prințesă. Și chiar este. Una închisă în turn. 

Femeia trofeu s-a crezut în alte cazuri scorpia despre care vorbea domnul care mi-a scris. L-a subapreciat pe viitorul soț. În general, un bărbat care a făcut mulți bani are ceva în cap și ce prinde. Iar dacă deține o companie cu peste o sută de angajați și îi ține pe toți în frâu, e foarte posibil să te țină și pe tine. Pe lângă companie, are și un animal de companie. 
Nimic de zis. Frumos animal. 

Femeia trofeu e regina Mall-urilor. Acolo strălucește. Pentru că acasă își știe bine locul. 
E invidiată de toți cei care nu-i cunosc povestea. Să nu fiți deloc surprinși că oamenii care-i cunosc povestea nu o compătimesc. 

Femeia trofeu se laudă mult cu ce are. 
Firesc… doar nu o să se laude cu ce este :))))
Ar trebui să se învețe la școală despre ea. Și poate că se și învață, dar nimeni nu mai e atent la cursuri când ți se pare că educația se opune aspirațiilor tale de parvenire. 
Parvenirea are riscurile ei. 
Știu că există multe frustrări și mulți bărbați tind să creadă că femeile frumoase cu măritate cu tipi care nu par foarte atrăgători sunt cu ei pentru bani. Nu e o regulă. Inteligența e frumusețea bărbatului. 

De partea cealaltă sunt și mai multe frustrări. Orice femeie superbă e un fel de suspect de serviciu, dar nici aici nu există nicio regulă. Faptul că ai frumusețe nu te obligă să o vinzi!
Nu sunt multe, dar mai vezi cupluri “ca la cinema”. Care dintre ei e trofeul? Niciunul. Se iubesc pur și simplu. Iar dragostea asta e trofeul lor. Pe care îl împart fără să se justifice. 
Back to Top