Castele de nisip și case de piatră.


Când s-a schimbat totul? 
Când a ajuns o petrecere de firmă, la care toată lumea se îmbată pentru că băutura e gratis, mai interesantă decât petrecerea pe care o dau doi îndrăgostiți când se căsătoresc?
Dacă ți se pare că nimic nu e mai bun decât gratis mi se pare corect să-ți spun că nimic nu e mai ieftin decât gratis. Pentru ceea ce contează suntem toți dispuși să plătim. 
Când a ajuns o invitație la nuntă să nu mai fie un motiv de bucurie? Parcă vine o amendă de la poliția rutieră prin poștă, nu un plic parfumat cu speranțele celor doi!

Poate și pentru că unora le e pur și simplu greu să se bucure pentru alții. 
Pe de altă parte… cum au ajuns mirii să organizeze nunți care nu le plac? Să nu se mai privească în ochi chiar la dansul lor, pentru că au o coregrafie complicată pe care o execută cât mai bine. Riguros, dar fără emoție. N-ar fi mai bine să se bucure de acel dans, nu să dea bine pe înregistrare?
Căsătoria e o fascinantă nebunie, la fel ca dragostea. 
E ilogică și arogantă. 
Sensibilă și personală. 
Nu e normal ca în primul vostru pas oficial împreună să dicteze părinții, nașii sau societatea dacă intri cu stângul sau cu dreptul. Eu sunt stângaci. La mine e nasol dacă pornesc cu dreptul?

Îmi vine să pun un deșteptător mare să sune și să ne trezim. 
Nunta este o dată în viață. Așa sperăm toți, că nu ne căsătorim de nebuni, să avem de unde să divorțăm. Și orice lucru care e unic prin natură nu trebuie să fie transformat în ceva de larg consum. 
De serie. 
De duzină. 
Trebuie să rămână unic!
E ziua în care prințesa care și-a găsit prințul devine regină. 
Peste un regat cu doar doi locuitori. 
Unde sunt amândoi fericiți. 
Dacă bărbatul are atitudine, ce-i mai trebuie ca să o pună în valoare găsește aici: http://on.fb.me/1AfdHeP


Foto: Mihai Bumbu
Model: Aureliu Surulescu

Dacă bărbatul are o ocazie și ea are nume de femeie, adică te însori, caută-i pe domnii de la Sarto la Palatul Parlamentului pe 22, 23 și 24 ianuarie. E târg de nunți. Sarto este probabil singurul jucător din domeniu care oferă TOT ce poți să ai nevoie, de la pantofii Loake, furnizori ai Casei Regale Britanice și până la batistă, de la costumul făcut pe măsură și până la butoni, de la cămăși și cravate clasice și până la ținute foarte îndrăznețe. Mereu m-am întrebat de ce mirii trebuie să semene între ei și uneori și cu chelnerii :))
Prețurile? Vorba lui Oskar Schindler (în film), nice things cost money! Dar la târg au pachete promoționale care vor fi disponibile doar acolo. 
Culmea e că nici nu trebuie să te miști de la calculator ca să-ți faci o idee. Sarto are PRIMUL și cel mai bine pus la punct configurator online de costume și cămăși. Schimbi dintr-un click materiale, forme, rever, manșetă, orice! Link: http://bit.ly/1MZ1u4M

Teaser-ul de la lansarea colecției de cămăși pentru bărbați. Pe manechine femei (tot pentru bărbați :) 
Tot clipul este pe pagina lor de facebook: http://on.fb.me/1B6TgoR



Back to Top