Tu ce-ți dorești cadou de Moș Nicolae? Să am cui să fac un cadou de Moș Nicolae…


Prea mulți oameni nu apreciază ce au. 
Vorbesc mult mai mult despre ce își doresc, decât despre ființele frumoase care deja le colorează viața. Ocazional și pereții. 
Într-un cântec care-mi place mult se spune la un moment dat “the sound of little feet was music”. Sigur, vecinii se plâng că li se mișcă lustra de la picioarele micuțe, dar foarte foarte foarte active!
Oricât ar părea de obositor uneori să auzi piciorușele neastâmpărate, te-ai gândit cum ar fi fără ele?
Am intrat pe o ușă pe care mulți preferă să o țină închisă. Pentru că își pun poze pe facebook gen: mândra mătușică sau unchiul ține loc de Moș când ar prefera să schimbe mătușică și unchi cu Mamă și Tată. 
Nu sunt genul ușor emoționabil, dar când mă întâlnesc face to face cu oameni care au încercat ANI de zile să conceapă un copil relizez că uneori karma e uneori defectă și trebuie să intervenim un pic. 

Dar pentru asta trebuie mai întâi să știm dacă este ceva de îndreptat și să avem, să o spunem direct, curajul să ne facem o analiză a tot ce am făcut cu viața noastră până acum. Și după analiza asta adesea ar cam trebui să dăm o fugă să ne facem și… analizele :)
Am pus un smiley ca să pară mai ușor, dar când vine vorba de un cuplu care își dorește un copil, dar nu reușește să-l facă, nu știu dacă ați observat, dar bărbatul nu este niciodată de vină :) 
Ia-l și pe el la Columna Medical Center,  nu ca să-i dovedești contrariul, ci pentru că a promis La bine și la rău. Să te țină de mână și în fața medicului și să ajute și el, că doar de-asta sunteți împreună. 
Eu am fost cu a mea, pentru că a vrut morțiș să știe dacă poate și mai ales dacă poate… să mai aștepte un pic. Da, există o analiză care îți poate spune asta. 

Află despre ce e vorba aici: http://bit.ly/1z1dcED
Sau pune mâna pe telefon dacă preferi (021.308.80.80, 0754.999.990)
S-a lăsat și cu râs, pentru că habar nu aveam dacă trebuie să venim într-o anumită perioadă. Trebuia :))
Sigur, ca orice bărbat balcanic tipic, nici eu nu cred că analizele mele vor ieși prost. Și tocmai de-asta o să le fac :))
Pentru că am început povestea mai trist, așa cum trist începeau multe povești care au ajuns la Academia de FIV, dar vreau să o încheiem fericit. Așa cum s-a întâmplat și cu ele. 
Tu ce-ți dorești în dar de Moș Nicolae? Academia de FIV te ajută să îți îndeplinești visul de a deveni părinte. 

Back to Top