Pentru un bărbat, atitudinea ar trebui să vină în pachetul standard :)







Unii cred că atitudinea vine cu anii. Alții că vine cu… banii. Ciudat, am întâlnit mulți milionari care nu și-au putut permite maniere :)


Se poate să greșesc, nu mă consider deținătorul adevărului absolut, dar eu cred că bărbatul, îniante să fie stăpân peste mări, țări și corporații, trebuie să fie stăpân pe sine. Să știe cine este. Compromisul nu este pentru el, nici în dragoste, nici în profesie, nici în alegerile mici sau mari.


Ați întâlnit vreodată un bărbat de caracter care să aibă o relație de care nu e 100% mulțumit, dar se scuză în fața prietenilor cu un text de genul: Atât mi-a permis?


Și nici unul care să intre în relație cu o femeie exclusiv pentru că e decorativă. Cum spun americanii “arm candy”.


Aspectul ne interesează, dar calitatea ne păstrează.


Pe Alex Drăgan l-am cunoscut așa cum trebuie să cunoști un bărbat, într-o situație dificilă. Nu avea nicio obligație să mă ajute și totuși a făcut-o. Și a făcut-o cu stil.

Prezentam un eveniment Peroni la Cluj și multe lucruri au fost aranjate pe ultima sută de metri. Dress code-ul era unul dintre cele mai stricte, inspirat din La Dolce Vita. Aranjând diverse lucruri înainte de eveniment, m-am trezit că trebuia să urc pe scenă în 10 minute și nu aveam acel articol vestimentar bărbătesc în care strălucesc adesea femeile din viața noastră: cămașa :))


Clujul nu e așa de mare ca Bucureștiul, dar să ajungi în 10 minute la hotel și înapoi nu se putea nici cu elicopterul. În program era însă și o prezentare de modă Sarto Made to measure.


Așa ne-am întâlnit. M-a măsurat din priviri, a făcut un calcul în minte, apoi mi-a spus: În cât timp trebuie să faci deschiderea?


10 minute…


OK. Înseamnă că avem timp de o țigară :) (Știa deja, dintr-o privire, cu ce urma să mă îmbrace deși nu era pregătit pentru un asemenea scenariu)


Evenimentul a fost un succes și mulți oameni m-au întrebat de unde am luat cămașa.







În continuare mă întreabă unde mi-am modificat costumele și dacă le-am cumpărat “de afară”. Răspunsul meu e mereu același: Nu am modificat nimic, sunt bespoke. Iar firma e din România. Mie nici nu mi se potrivesc costume standard, pentru că am făcut sport de performanță și nici genetica mea nu e de fotomodel :)


Pentru cititoare voi spune doar atât: dacă îți place să-i îmbraci cămășile, acum poți să-i faci cadou una într-o culoare care să-ți vină bine și ție :)


Pentru bărbați e mai simplu: Intrați pe pagina lor de facebook și vă veți convinge că sunt mult peste medie Link direct aici: http://on.fb.me/1AfdHeP







Au și niște idei de cadouri în funcție de relația pe care o ai cu persoana. M-a amuzat teribil că au și o sugestie pentru o femeie care se află “in a complicated relationship” cu bărbatul căruia vrea să-i facă un cadou. Au curaj!!






Alex, Matei și ceialți bărbați cu atitudine pe care îi veți întâlni la Sarto nu conduc un imperiu de fashion care să le spună bărbaților că au personalitate dacă le cumpără produsele făcute în serie mare. Niciun bărbat nu crede un asemenea bullshit. Când produci mii de costume identice, miile de cumpărători au toți aceeași personalitate??! :))

Nu. Viața trebuie să fie pe măsura ta. La fel și costumul.
Back to Top