Despre ce vorbesc de fapt bărbații?


Știți poveștile acelea melodramatice care au doar un singur scop? Să te facă să cumperi. Ca și când ți-ar da lacrimile și te-ai șterge la ochi cu cardul. 
La mine nu o să întâlniți așa ceva. 
Dar poveștile acelea menite să te facă să nu te simți bine în pielea ta? 
Corect. Nici din astea nu scriu :))
Din contră. Eu sunt copywriter-ul care a scris într-un promo pentru Ce se întâmplă, Doctore? un rând care suna cam așa: Înainte să te întrebi cu ce te îmbraci, trebuie să te simți bine în propria piele. 
Sună mai simplu decât este. 
Pentru că ne îmbrăcăm adesea în mai mult decât haine. Într-o cămașă de zale făcute din prejudecăți care sunt bine prinse unele de altele și par că se auto justifică. 
Mie chiar îmi plac oamenii pozitivi. Îmi fac bine. Așa că la întâlnirea pe care cei de la Sarto au organizat-o sâmbătă m-am simțit ca un timp verbal: Mai mult ca perfect :))


Mă credeți dacă vă spun că la o întâlnire organizată de o firmă care produce îmbrăcăminte pentru bărbați, eu am găsit oameni cu care să stau de vorbă despre Noica, Steinhardt, patriotism deștept și vărul lui retardat, patriotismul de facebook?
Păi, dacă vedeți hainele pe care le produc o să vă faceți o părere corectă și despre bărbații care le cumpără!
Vorba lui Aureliu: Am avut o discuție de mai mult de o oră și nimeni nu și-a verificat telefonul!
Și Muza a avut întâlnirea ei surpriză, a dat peste Liviu Chiorpec și au vorbit despre mâncare made to measure. 
Vin bun, femei frumoase și bărbați siguri pe ei. 
Concert de pian și Hallelujah lui Cohen într-o voce feminină foarte bună. 
Brad și șemineu. 
Poze, dar nimic făcut “de poză”.
Cum să nu-mi placă? 


Un detaliu care nu e detaliu: Sarto este Made to measure. Adică TOATE costumele și cămășile pe care ei le fac sunt croite pe tine din materiale pe care le alegi tu!
Așa că era normal să-mi placă la întâlnirea lor. Pentru că Made to measure nu poți să faci pentru bărbați care nu știu ce vor. Și cum să obțină. 
Mai mult. Sarto demonstrează chiar acum că știe și cum să dăruiască: Pentru orice haină pe care o donezi unui cămin de bătrâni prin Sarto, ei îți oferă o reducere de 10% .
Back to Top