Un lucru extraordinar. De firesc.


Tot mai mulți oameni îmi scriu sau îmi spun că a fost "o manevră foarte mișto de marketing" ideea cu C4. Numai marketing nu este :)) Cartea se vinde doar online, deci nimeni nu citește C4 înainte să o cumpere :))
Nu cred că are rost să știți terminologie de tipografie, așa că o să vă spun eu că înseamnă coperta 4. Aceea pe care găseai părerile unui critic despre cartea mea. Găseai :)
Am decis să vă rog PE VOI să spuneți ce credeți despre carte și părerile voastre să fie scrise pe C4. Unora li se pare extraordinar. Mi-au spus de la editură că e posibil ca NICĂIERI ÎN LUME SĂ NU SE FI FĂCUT AȘA CEVA. 
Foarte rău. 
Scriitorii uită că o carte prinde viață doar când e deschisă de un cititor!!
Iar atunci când alegi să pui părerea unui critic pe C4 tu, acceptând jurizarea lui, îl consideri cel puțin egal sau superior ție. 
Iar eu asta cred despre voi, cititorii mei. 
Nu au putut intra toate mesajele voastre pe coperta 4. Mi-ar fi plăcut. Dar am pus mult mai mult de 4, cum am zis inițial că voi face. Următoarele 2000 de exemplare se vând cu semnăturile unor oameni obișnuiți pe coperta 4. Și cu părerile lor. Sunt onorat. Danke. 
Mai jos sunt părerile. Ceva mai multe decât cele care au încăput pe carte. Îmi pare rău că n-am păstrat documentul original în care erau TOATE!
...............................................

Simina Bradeanu: Buna pentru femei, daca e citita de barbati :)

Adrian Gorpin: Citind Filosofia Sexului nu-ti salvezi casnicia/relatia. Nu considera cartea o bagheta magica! Citeste, invata, aplică si traieste-ti propria viata!

Petronela Popescu: Cartea pare a fi o alta lume, pare o usoara "dezlantuiala",a reusit sa ma capteze pentru cateva ore,cei drept,am pierdut cativa clienti,dar am castigat garantat o lectura captivanta.

Pavel Maria: Viața nu o trăiești decât dacă o simți. Trebuie doar să ai curaj și să îți dai voie să o simți!

Oana Ciupercă: Inca din primele pagini constientizezi ca aceasta carte este despre tine : Maria. Marie a desfranarii si a emotiilor; in toate anotimpurile si ipostazele tale de Marie. Ce e diferit? Esti vazuta nu doar prin ochii naratorului, ci si a “martorilor”.

Serban Niculae: Femeile nu se iubesc ele insele atat de mult cat le iubim noi, ceea ce face acest act cu atat mai complicat. Cred ca incet incet, vine timpul sa recunoastem ca lumea este cu fundul in sus si, fara sa ne confundam sexele, fara sa trecem la matriarhat, sa dam valoare sufletului.

Florin Mihai: Viata se măsoară in clipele in care iti pierzi respiratia si nu in zilele in care respiri. Cu cat ai mai multe clipe din acestea cu atât ai viată mai bogata si mai împlinită.

Cristina Solea: A trecut aproape un an de cand "te-am descoperit", multe luni de cand am citit cartea, am vrut sa vad daca te vei schimba pe masura ce devii mai faimos, am descoperit cu placere ca nu ai facut-o! 

Cristina Rizea: O deschid, o închid, o deschid iar.... mă opresc, zâmbesc... trag aer adânc în piept, o închid ușor și o pun la loc.. ne vedem mâine seară... pentru că în porții mici "Filozofia sexului" este și mai intensă….

Roxana-georgiana: Melinte Vasilache Cu toate ca a mai experimentat si altceva,barbatul indragostit de femeia vietii lui,o iubeste si in al cincilea anotimp.

Emilia Lazar: Faptul ca trăim intr-o lume nebuna si tumultoasa e o certitudine...insa exista carti care produc "minunea": simti ca intelegi "legile vietii"...ca te regasesti intru totul.

Miha Ela Hiticas:  Filosofia Sexului e underground. Toată lumea știe cine a scris-o, dar numai femeile recunosc asta cu fiecare ocazie. Cartea arata povestea sexului dincolo de cuvinte, in care dragostea e spusă șoptit.

Miloş I. Nicoleta: Initial ideea cărții nu ma încanta prea tare insa am decis sa o citesc. Limbajul folosit si modalitatea de transpunere a ideilor m-au fascinat. Dincolo de aparențe, mi-au placut ideile foarte realiste.

Anca Tanase: Uneori te citesc si e ca joaca aia cu tine cand esti indragostita si vrei sa vezi cat rezisti fara sa-l suni. Alteori e ca lingurita aia de medicament amar pe care nu vrei sa-l iei dar care-ti lasa o neasteptata senzatie de dulce in gura si siguranta ca la cat e de amar sigur te va face sa te simti mai bine…

Simona Cernitu: Sa vedem de unde iei comentariul negativ!:))))

Borcan Ionela Cristina: Probabil ai fost femeie intr-o viata anterioara. Am fost de acord cu tot ce ai scris. Si parca am vizionat un film. Inca-l vizionez.

Back to Top