“Să nu ne dezamăgești. Am stat zece ore să te votăm”



Este comentariul unui tânăr din Londra. Pentru noi, cei care am stat mai puțin la coadă la vot decât stai în trafic într-o zi normală în București, ideea asta e SF. Iar responsabilitatea de pe umerii lui Klaus Werner Iohannis este enormă. 
Cu toții suntem conștienți că nu poate să facă minuni, dar asta nu ne oprește să le așteptăm. Spunea o prietenă că nu are cum să nu dezamăgească, la cât de multe speranțe ne-am pus în el. Până la urmă, e Klaus, nu Santa Klaus ;) 
Cu toții știm că parlamentul nu o să-i fie favorabil, dar asta nu ne oprește să ne așteptăm din partea lui la o îmblânzire a scorpiilor. Pentru că românii l-au ales și pentru că lasă impresia că e bărbat, nu băiețel. 
Cu toții știm că în campania lui electorală s-au băgat, ca în orice campanie electorală de pe lumea asta, mulți bani. Banii ăștia sunt ai unor oameni față de care Klaus Werner Iohannis va simți (și în mod sigur va fi ajutat la greu să simtă) că are o datorie. Dar asta nu ne oprește să sperăm că va simți mai pregnant că are o datorie față de acest popor. 


Pe 10 noiembrie am scris unul dintre rarele mele articole care au legătură cu mediul politic. Se încheia fix așa:
Trebuie să mergem la vot ca ei să înțeleagă că ne interesează. I-am lăsat puțin de capul lor ca să ne vedem de câte o afacere, de proiecte personale, ca să facem un copil. Și uite unde am ajuns. 
S-au jucat suficient.
Ne interesează cine conduce țara. Pentru că e țara noastră. Și o vrem înapoi.

Ideea asta, că ne vrem țara înapoi, am regăsit-o în multe medii :)) Nu e importantă paternitatea ei, important e că așa am gândit TOȚI. 

Așa cum pot să spun, indiferent cât de riscant sună, că lucrul cel mai important NU este că avem un președinte în care ne punem (din nou) speranțe. 
Cel mai important lucru este că avem O GENERAȚIE care a demonstrat deja că le merită! 


Fotografiile sunt ale lui George Dumbravă. Vă invit să vedeți mai multe pe pagina lui de facebook: https://www.facebook.com/george.dumbrava?fref=ts
Back to Top