Oamenii deștepți călătoresc mai mult. Cum am descoperit vacantereduse.roAfirmația din titlu are dublu sens. 
În primul rând ăștia de le merge un pic mintea călătoresc mai mult pentru că vor. Ceilalți investesc în mașini scumpe. Cu care nu merg nicăieri. Că nu le mai ajung banii de leasing. Vorba unui prieten: în multe cartiere “băieții” dorm chiar și pe stradă, dar tot își cumpără o mașină sport. Eu cred mai mult în experiențe, decât în contracte de vânzare cumpărare. 
În al  doilea rând, un om deștept merge în vacanțe mai ieftine în fix aceleași locuri pentru care alții plătesc o avere. Astfel că el își face planuri pentru două vacanțe în vreme ce alții stau și postează pe facebook 6 luni aceleași poze făcute în cele 7 zile de vis. De vis urât a fost însă nota de plată. 
Cândva eram și eu românul tipic care se întreabă cum de alții pot să meargă în 4 vacanțe pe an din mai puțini bani decât mine în una singură. 
Hotelurile la care stăteau NU erau mai proaste decât cele alese de mine, destinațiile NU erau mai apropiate. Atunci era clar că eu NU făceam ceva bine. 

Pentru că noi, bărbații, nu vorbim mult, dar vorbim ce trebuie (ne ferim de vorbitul “în plus”) am aflat apoi câteva din secretele pe care țin acum morțiș să le împart cu toată lumea. 
În primul rând am renunțat la ideea că mașina personală e varianta ideală pentru călătorii lungi. De la 800km în sus, dacă mai mergi și cu altă familie, prietenia voastră va fi greu testată. Ziua… pierdută. Și costul drumului, chiar împărțit la 2, iese mai piperat decât cu avionul. Ce e drept, trebuie să cumperi biletul de avion din timp. Și tărie pentru Muză, că îi e frică să zboare :))
În al doilea rând, mi-a ieșit din cap că booking.com e cea mai bună variantă. Am un prieten care a sunat personal la toate hotelurile care îl interesau. Două din trei i-au oferit după o foarte scurtă negociere prețuri mai bune. M-a lăsat mască. Ce e drept, îți trebuie un pic social skills să vorbești cu ei direct și îți mai trebuie și timp să faci selecția. În unele cazuri a stat două săptămâni să plănuiască o vacanță de 10 zile. Cam mult pentru mine.

Apoi am început să caut pe cineva care să facă și ticketing ieftin și booking deștept. S-a dovedit o muncă în sine. Sunt atâtea țepe în turism, taxe ascunse, jumătăți de adevăr, încât chiar nu știi dacă după ce te trimit ei către o destinație o să-ți vină și ție să-i trimiți… undeva. Cu bilet doar dus. 


Când mi s-a recomandat site-ul vacantereduse.ro eram deja sceptic că o firmă românească poate să facă lucrurile cum trebuie. Am puricat TOATE ofertele de pe homepage încercând să găsesc ceva în neregulă. Parcă n-aveam curaj să mă bucur. 
Curios cum mă știți, am vrut și human touch. 
Acum pot să spun fără teamă că greșesc că am găsit exact ce căutam. Un pachet smart-tourism. 
Știi filmul acela cu “Știu ce-ai făcut astă vară?” Intră la ei pe site și vei știi ce faci vara viitoare. Și dacă vrei îți mai faci o vară… din iarna asta. Ăsta e planul meu. Vă țin la curent :))
Pentru ofertele lor de Black Friday intră pe link: 

Back to Top