Just friends





Just friends este o scuză. 
Just friends este o fantezie. 
Fantezia cea mai periculoasă care ne face să credem că situația poate să fie în control. Când noi nu ne putem controla pe noi înșine.
Un golan cu momente interesante a ajuns la un moment dat în pat cu o domniță cu care era “doar prieten”. Cum amândoi “prietenoșii” mai aveau și pe altcineva, cu o titulatură mult mai exactă, ea se oprește la un moment dat și spune: Nu pot să te las să o bagi, n-aș putea să mă uit în ochii iubitului meu. 
La care el îi răspunde: Stai liniștită, cât timp va fi înăuntru nu e nevoie :))

În altă situație ea, tulburată, încerca să-și dea seama de la câți centimetri se poate spune că s-a culcat cu just friend-ul ei. Din fericire pentru el, omul a convins-o că erau deja prea mulți ca să lase treaba neterminată :))

Noi, bărbații, suntem cei mai amuzanți. Ba nu e nimic între noi și ele, ba, dacă totuși ne surprind prietenii în niște posturi fără echivoc o schimbăm din just friends, în just sex. 
Din păcate pentru noi, de multe ori suntem atât de credibili în dezinteresul nostru simulat încât fata se duce cu altul. Care simulase un interes pe care nu în are!
Și să vezi atunci cum ne zbatem noi ca pirații în chiuvetă. Uneori mergem să-i și reparăm onoarea just friendei noastre și ne punem pumnii să redeseneze fizionomia nesimțitului. Demențial e când ea are brusc senzația că înțelege, în sfârșit, adevărul: Știam că nu suntem doar prieteni! Te simt mult mai mult! Ești pentru mine ca un… frate :)))

Sunt just friends din cauza singurătății care îi face să aleagă “ce pică”, aceștia strică și sensul cuvântului prieten…
Cei mai mulți însă sunt just friends din cauza timidității care nu-i lasă să recunoască evidența: că este între ei, cum spune lumea, ceva mai mult. 

Aici cred eu că greșesc oamenii cel mai grav. Când spun că între doi oameni care fac sex normal, oral și cum mai vor ei… e ceva mai mult decât între doi prieteni!
Nu. O partidă de sex, oricât de hot, nu valorează mai mult decât un ajutor când îți arde buza. Nu valorează mai mult decât o vorbă bună când vin doar cele rele și nici nu rivalizează cu senzația de echipă într-o lume de individualități. 
Eu cred că oamenii care doar fac sex nu sunt just friends. Sunt less than friends. 
Iar eu cred poți să faci dragoste cu oricine, dar să trăiești o dragoste nu este posibil decât cu cineva care știe să-ți fie și iubită și prietenă. 

Citește mai mult!
Comandă cărțile "la pachet" cu autograf. 
Prietena ta le vrea sigur :)
http://bit.ly/BooksOverLooks



Back to Top