Îți e greu să alegi? Foarte bine. Nici nu mai trebuie.




Noi, bărbații, dăm mereu vina pe femei. Că nu știu ce vor. 
De fapt ele știu prea bine ce vor: Mereu altceva. Iar nehotărârea asta o avem și noi, doar că un bărbat nu o să stea niciodată să se gândească dimineața cu ce să se îmbrace, dar va sta mai multe dimineți să se decidă ce hard disk extern să-și cumpere. 
Eu am mai mult 4 sau 5 tocmai pentru că nu m-am decis. Și primul care vine să spună că e mai bun un stick de 64 să se mai gândească. Are tot timpul că rata de transfer chiar și pe usb 3.0 e penibilă când ai de pus pe el un film mkv de 30 de giga. HDD-ul e bază. Prefer externe de 500. Pentru mobilitate. Big guns nu luăm după noi în vacanțe. Iar unul de 500 e 99 de lei. 
Dar să nu divagăm. Ale mele sunt mai mari decât ale Muzei (de hard disk-uri vorbim), iar ale ei sunt roșii. Pe mine mă interesează brand-ul, pe ea greutatea. Așa va fi mereu. Tot timpul vei alege între mai multe variante și un criteriu important va fi mereu PREȚUL. 
Eu nu cred în hard work, cred în smart work și smart buy. Așa că am o veste bună și pentru voi și pentru mine: până și dragostea e mai ușor de dus de black friday! Ți-au căzut cu tronc mai multe produse? Acum nu mai alegi pe care să-l iei. La produse electronice nu se va impune niciodată monogamia! 

Do you take this TV to have and to hold? Hell no!
O să-l schimb cu prima ocazie!
Și acum e una foarte bună: Pe 21 noiembrie eMag vrea să ridice Black Friday la puterea 240 :) Pentru că 240 de oameni vor lucra 24 din 24 ca oricare dintre produsele comandate de tine să ajungă în maximum șase zile. Și au ceva produse, aproape o jumătate de milion de articole!!

Era să-ți cadă telefonul din mână? Ține bine de el pentru că poți să comanzi de pe smartphone. Poate chiar și viitoarea ta mașină. Anul trecut de Black Friday eMag a vândut și mașini.
Și dacă ei nu-i miroase a bine o investiție în “lucruri de băieți”, schimbă asta cu un parfum. La prețul la care e acum un CK e ca și gratis, doar 79 lei
Sigur, ei nu trebuie să-i spui asta :)) Poți să-i spui în schimb că reducerile totale cumulează la eMag 75.000.000 de RON. 
În lei vechi nu pot să o scriu că nu-mi încape pe un singur rând :))))

A mea e pasionată de gătit. Dar și de spart farfurii când o enervez:) Așa că seturile de masă nu mai au șanse să ajungă dintr-o generație în alta, ca pe vremea bunicii. Altele la rând, dar tot frumoase. Am găsit ceva, pe surse, foarte tare la 149 lei (serviciu de masa Luminarc cu 40 de piese)

Ah, am uitat să vă spun ce era mai important. 
Nu-mi place să merg după ele. Trebuie să vină la mine. 
Nu vorbim de femei de data asta, deși nici după ele nu e bine să alergi decât dacă ai făcut o prostie. Atunci da, ploaie, vânt, nu contează. 
Eu am mers prin viscol cu lalele galbene sub geacă. 
Exact așa cum m-a sunat un tip din fața casei. Nu era nici îndrăgostit, nici fan, nici altceva. Ploua infernal și el mă apela, cu două pachete sub geacă, să nu se ude: 
Alo? Bună ziua, sunt de la eMag…

Click pe megalink pentru o serie frumoasă de surprize!
Back to Top