Cum am ajuns să mă dezbrac de la prima întâlnire :)


....................................................................................

Există ocazii și ocazii. Cu tot respectul pentru o aniversare, pun mai mult efort în alegerea unei rochii pentru o gală unde al meu ia un premiu. El își imaginează că toată lumea se va uita la el. Adevărul este că pe el îl vor diseca mai puțin. Pe mine mă scanează să vadă dacă merit poziția de Muză. M-a cocoțat pe un piedestal de unde nu poți să cobori în public nici să faci pipi :))

Ținuta nu este importantă. E obligatorie. 
Când ies în parc merg în blugi. 
Când am o ocazie trebuie să mă transform ca omiduța în fluture. 
Așa că, pentru mine, nu există rochie de ocazie scurtă. O vreau lungă :)) Și când spun că vreau o rochie lungă, nu spun că trebuie să fie aproape de sol, trebuie să-l măture. 
Mie mi se pare că o rochie spectaculoasă e ca poezia: a scris-o Eminescu, dar contează mult cine și cum o recită. Un agramat poate să o strice. Contează foarte mult cum porți o rochie. Și de puține ori rochia te ajută să o porți cum trebuie. 
În rochiile ei nu trebuie nimeni să-mi spună să stau dreaptă, să merg într-un anume fel. E ca și când rochia ar avea o atitudine a ei. Care vine la pachet. 
Și totuși… nu ne-am plăcut din prima :))
Ea era ocupată.
Eu am întârziat. 
Radu ne-a făcut cunoștință. 
Ea mi-a arătat o rochie (o singură rochie!!) și m-a pus să mă dezbrac.
Nu sunt obișnuită să mă dezbrac de la prima întâlnire :)))
Pe mine trebuie să mă scoți în oraș, să mă seduci, puțin preludiu. M-am simțit luată cam tare. Iar senzația că nu mă lăsa să aleg, ci alegea ea pentru mine nu era deloc confortabilă. 

Câteva zile mai târziu, Radu lua premiul pentru cel mai bun blog din România. Nicio secundă însă nu m-am simțit ca o simplă însoțitoare. 
M-am simțit ca o regină în rochia mea Elena Perseil.
Nu ne-am plăcut din prima, dar acum am ajuns să o cunosc. În general, pe măsură ce cunoști oameni, ei ți se par din ce în ce mai mici fără PR-ul din reviste. Cu Elena a fost invers. Acum o admir, după ce am cunoscut-o și altfel. 
După ce am înțeles cât de dificil este chiar și să alegi un material special, cu un an înainte de lansarea unei colecții. 
În colecția Nina Ricci din acest sezon e un material pe care îl găsești și în creațiile Elenei. O coincidență flatantă, nu?
Scriam mai demult că a fost un noroc să mă îmbrac de la ea, apoi m-am corectat: a fost un mai mare noroc că am cunoscut-o :)

Pagina Elenei Perseil: http://on.fb.me/1Et2JW7
Back to Top