Au fost odată ca niciodată un rege și o regină care aveau de toate. Mai puțin copii.



Nu e un basm, iar “povestea” asta nu li se întâmplă numai împăraților din cărți, ci mai ales oamenilor normali. 
Unii caută pe cine să dea vina. 
Pe carieră, că au amânat prea mult. 
Pe mediul poluat. 
Pe mâncarea cu E-uri. 
Pe genetică. 
În cazurile cele mai triste dau vina pe partener. 

Cupluri frumoase ajung la psiholog sau la avocat. Cine nu înțelege cât de greu este acest moment să nu se grăbească să judece. La 20 de ani toți avem senzația că suntem nemuritori, perfecți și fertili. 
Cine știe de pe propria piele, să nu se grăbească să spună: e fără speranță.
Să fim sinceri, de multe ori nu ai nevoie de medic, ai nevoie de o vacanță în Cuba sau de un drum la părinți, să regăsești locurile unde v-ați cunoscut. 
Dacă este să ducem sinceritatea și mai departe, când vacanțele relaxante sau amintirile frumoase nu ajută trebuie un ingredient esențial în orice relație. Curajul. 
Curajul să nu mai cauți vinovați și scuze în spatele cărora să te ascunzi, ci să cauți soluții. 
În medicina care se ocupă de o problemă atât de delicată cum e infertilitatea nu există competență fără experiență. 12 dintre specialiștii de la Academia de FIV, un proiect Columna Medical Center, adună împreună 120 de ani  de experiență în acest domeniu. 
Dacă ai amânat familia în favoarea carierei și vrei să știi dacă totul e OK și “mai târziu” nu riscă să se transforme în “prea târziu”, te poți programa la un consult. În ceastă perioadă Columna medical center oferă acest consult GRATUIT. În mod normal el costă 250 RON. 
Dacă nu mai e de multă vreme doar o curiozitate, ci știi că ai nevoie, tot la ei ar trebui să mergi pentru că au un sistem integrat care nu se bazează doar pe chimie. Factorul psihologic e foarte important. 
Echipamentele pe care le folosesc sunt state of the art. Nu poți să pui medici buni să lucreze pe dotări mediocre. Pentru bărbați, aș face o comparație pe care toți o putem înțelege. Ce au ei acolo sunt supercars. Femeile le-ar compara mai degrabă cu niște bijuterii. Asta și sunt din punct de vedere tehnic. 
Tot ce aș putea eu să vă povestesc pălește în fața cuvintelor scrise de mai multe femei care au devenit mame datorită Academiei de FIV. 
Citește-le pe site-ul Columna Medical Center AICI: http://bit.ly/1z1dcED
Telefon programari: 021.308.80.80, 0754.999.990
Back to Top