Unii se aventurează în spațiul cosmic, alții se pierd în Peștera muieriiPoate că lemnul e doar cenușă hidratată și carnea e doar o anomalie înflorită pe oase. 

Poate că lumina e doar o discontinuitate a întunericului…și tu ești doar o generalizare pripită.

Ce înseamnă “toată viața” când nimeni nu-i poate adăuga măcar o zi?

Poate că poezia e pentru cei care nu sunt în stare să ajungă la sufletul femeii prin vagin, dar sunt unii care vor o casă cu o mie de etaje.

Poate că toți suntem niște actori care au intrat prea bine în rol și trebuie să vină cineva să ne aducă aminte cine eram înainte să ne urcăm pe scenă.

Să vină cineva să ne aducă aminte cine eram înainte să ne naștem.

Poate că atunci când tu te așezi deasupra mea eu chiar sunt deasupra tuturor.

Sau doar mă simt? 

În întunericul din camera ta se vede mai bine rostul vieții decât în dârele de lumină care intră prin ferestrele murdare de la Curtea Supremă.

Poate că m-am săturat să fiu judecat. Vreau să fiu înțeles.Read more :)
POEZIE ÎN BUCĂTĂRIE :) 
Ca o reverență pentru un poet uriaș, oricine comandă pentru Gust verde, cartea Muzei, poate câștiga un exemplar din OPERA POETICĂ a lui Ioan Es. Pop cu autograf!
Ioan este OMUL (cu majuscule) căruia și eu îi datorez inclusiv faptul că Ultimul început a fost nu doar un succes, ci și o carte mai bună decât aș fi fost în stare să fac fără selecția dură a textelor. O selecție cum numai un poet premiat putea să facă. 
Regulile sunt extrem de simple. Orice carte Gustverde comandată intră automat în tragerea la sorți. 8 exemplare SEMNATE DE AUTOR vă așteptă. Până pe 8 noiembrie.
Link direct: http://bit.ly/1N1WpXf

Back to Top