Nu-i e bine nici cu mine, nici fără!! Poţi să dai cuiva timp fără să-l aştepţi?


Așa cum ar trebui să știm ce vrem, la fel ar trebui să știe fiecare cât poate să accepte. 

Cât poate să aștepte. 

Existența portului nu ține vasul la țărm. El știe doar că poate să se aventureze oricât și că are unde să se întoarcă. E mare tentația :))

Acum imaginează-ți că Bricul Mircea pleacă după cai de mare verzi pe pereți și la întoarcere Portul Constanța nu mai e la locul lui. Sau e ocupat. 

De când n-am mai văzut-o pe Constanța, ce mai face? E ocupată.

O femeie pe care o caracterizează “constanța” nu se poate aștepta la prea mult interes din partea lui Mircea. Sau a lui George. Sau Vasile. 

Cum ar suna Bricul Vasile.

Noi, bărbații, când suntem foarte tineri avem nevoie de femei care să nu ceară nimic. În formarea bărbatului libertatea e mai importantă decât dragostea. De multe ori plecăm pentru că nu căutăm pe altcineva. Ne căutăm pe noi. 

Yummy & healthy!
Frumusețea și sănătatea vin din interior! Sunt fericită să vă anunț că Secretele Ramonei sunt pe “lista albă” adică au intrat OFICIAL în Registrul Român de Mențiuni de Sănătate! Practic se certifică faptul că folosim doar surse naturale și că aportul de nutrienți e semnificativ! https://bit.ly/SecreteleRamoneiMai
Posted by Secretele Ramonei on Sunday, 7 June 2020
Sunt vârste la care e firesc și vârste la care e penibil. Și știm că e penibil, dar tot o facem!

Femeile sunt exact pe dos: ele iubesc dragostea. Au o imagine a bărbatului ideal și o suprapun peste orice necunoscut să vadă dacă se potrivește. Așa se face că o femeie știe din prima dacă vrea să se culce cu tine sau nu. Dacă în magazine le ia mult timp să se decidă la o rochie, la bărbați se decid mult mai repede. Asta ca să ne iasă din cap că suntem niște mari cuceritori. 
O femeie nu ar trebui să aștepte un bărbat închisă în casă. iar un bărbat nu ar trebui să încerce să împace o femeie căreia nu i-a greșit. 
Femeile nu sunt niciodată sigure de o pereche de pantofi până nu mor colegele de invidie. Lucrul ăsta ar trebui să-l știe orice bărbat. Dacă mândrei i se pare că nu te potrivești perfect cu idealul ei în viață mai cere și tu o a doua opinie. Și o a treia. Și așa mai departe. Cercetările au nevoie de un eșantion reprezentativ din populație :))



Bărbații se decid și ei mai ușor când au de-a face cu un pic de concurență, așa că nu sta în casă decât dacă locuiești într-un apartament închiriat împreună cu Jude Law și Ryan Gosling! 
Poți foarte bine să îți trăiești viața în timp ce aștepți pe cineva căruia nu-i e bine nici cu tine, nici fără. 
Pentru că de cele mai multe ori nu ești tu o persoană imposibilă, doar fraza de sus nu e scrisă bine: de fapt nu-i e bine nici cu tine nici singur :)


Foto de Octavian Avram:
Back to Top