Nu apreciezi decât ce știi să păstrezi!


Poți să juri că Vladimir îi face Dianei Dumitrescu o declarație. Într-un fel a fost una, dar nu a lui. Și a fost pentru toate femeile, nu doar pentru Diana. 
Să vă explic...


Vedeți ce atentă e Muza? Ce i-a spus oare de i-a captat atenția? Poezii? Nu.Am spus mai demult că frumusețea e un dar, însă rafinamentul se învață. Am greșit. Și frumusețea se educă. Se cultivă. Se păstrează. 
O femeie care își îngrijește frumusețea este mai sigură pe ea și - de ce nu - mai liniștită. 
Asta vor și cei de la Boutique Medical Spa, care avut deschiderea unei noi locații chiar pe 1 Octombrie, deci sunt pretty hot. A spus-o chiar Artemisia Nicolau Gorea, fondatoarea Boutique Medical Spa:  “La spa, orice femeie să se simtă ca o zeiță, însă o zeiță contemporană, educată si open-minded, care stie să se folosească de progresul medical, stiintific si tehnologic.”
Sigur, e doar o senzație, așa cum e orice situație care se află la intersecția dintre medicină și răsfăț, dar ar fi păcat să nu încerci așa ceva măcar o dată. 
De parcă poți să încerci așa ceva DOAR o dată…O să vă spună mai multe Ramona pe măsură ce se va răsfăța controlat în noul sediu Boutique Medical Spa. Eu pot să vă spun că am mai văzut personal atât de bine pregătit într-un singur loc din București, iar echipamentele sunt James Bond 007, varianta pentru femei. Stai un pic! 007 era el însuși un cadou oferit femeii.
Evenimentul de deschidere a fost prezentat de Diana Dumitrescu și Vladimir Drăghia. Despre întâlnirea lui cu Muza o să vă povestesc mâine, că e funny. Și despre momentul când specialiștii lor și Ramo vorbeau cam 50/50 pentru că prezentarea se transformase în schimb de experiență o să vă povestesc la un moment dat. Până la urmă și grija pentru ce mănânci e parte din grija pentru frumusețe. Să vă spun că Ramona abia aștepată să se ducă la ei pentru cu totul altceva decât o companie plăcută, șampanie și mult vorbit în engleză? 
Nu cred că mai are rost. Vă dau link către site-ul lor și veți vedea singure de ce. 
Boutique Medical Spa site: http://bit.ly/ZwNoVB
P.S. Eu aș zice să le dați și un like pe pagina de facebook. Orice locație nouă vine cu promoții și le veți afla de acolo. https://www.facebook.com/BoutiqueMedicalSpa
Back to Top