Night Reading: Problema nu este că femeilor le plac băieții răi și bărbaților femeile cu sânge de curtezană. Problema e…


Problema e că nu recunoaștem. Noi, bărbații, le condamnăm la vedere și le vrem în secret. Așa că o nevastă bine intenționată, care crede că trebuie să fie curvă numai în pat, e pe un drum foarte greșit. Până la pat, el trebuie să-și dorească să ajungă acolo CU TINE. Și de cele mai multe ori ar fi mult mai atras să facă asta dacă ți-ai lăsa naturalețea la iveală. 
Reciproca e și mai dureroasă: femeia căsătorită este adesea un inchizitor. Bărbatul nu trebuie să se mai uite, să mai vorbească. Lui nu trebuie să-i întârzie metroul. Dacă are o mașină mișto, trebuie să o schimbe cu una de familie. Asta decapotabilă e aspirator de femei. 
Cum se ajunge aici? 
Hai să lăsăm sexul (la night reading!??!) și să mergem mai în adânc…

Deși este evident că oamenii înclinați către afaceri se descurcă mai bine decât alții, școala nu te învață nimic despre asta. Poți să ajungi la ore de business abia în facultate. De cele mai multe ori PREDATE DE PROFI CARE NU AU AVUT NICIODATĂ O AFACERE A LOR. 

Deși este evident că femeile care au grijă de cum arată au mai multe alternative decât celelalte, totuși avem sute de reviste, pagini de facebook și câte o mamă care să îi spună nefericitei minciuni care să-i asigure liniștea psihică și creștearea în greutate. Lasă, mamă, cine te place, te place așa cum ești. Ce te faci dacă ăla de te place așa cum ești nu-ți place ție deloc? Că și femelele de hipopotam se uită tot după bărbați bine așa cum bărbații bătrâni și urâți se uită tot după puștoaice superbe. Get over it. 

Deși este firesc să înveți despre relații, că altfel n-ai cum să știi, nu e nimeni să-ți spună! Parcă suntem o sectă! 

Eu zic să restabilim adevărul, chiar dacă e mai greu de înghițit:
O femeie căsătorită care se cumințește atât de mult în atitudine încât nu mai e dorită de nimeni ajunge să nu mai fie dorită nici de soț. E un fel de mobilă. Mai precis un fel de comodă. În care știi bine ce găsești așa că nu mai ai de ce să cauți. 
Un bărbat care consideră că e ceva imoral ca ea să-i ceară niște palme peste fund, dar e perfect normal să-i tragă niște palme peste față pentru că i-a găsit mesaje pe telefon n-a înțeles de ce a ajuns să le scrie. 
Fericirea nu e același lucru cu bunăstarea. Nici cu liniștea. Liniște o să avem destulă mai târziu. 
Hai să nu ne mai plângem că trăim numai o viață când mulți nu trăiesc nici măcar un minut așa cum vor. 
În relații nu există bine și rău, doar lucruri care ne convin și lucruri care nu. Nu există amante, curve, don juani, homosexuali, lesbiene, oameni instabili dependenți de aventuri de o noapte. Există doar oameni care se iubesc. Fiecare cum poate. Și una dintre definițiile fericirii nu este să dai peste perfecțiunea întruchipată, ci peste un partener ale cărui defecte să se potrivească perfect cu ale tale.   


Citește mai mult
https://goo.gl/ydSTWd
Back to Top