Night Reading: Bunele maniere sunt altele decât cele pe care le știi tu.
Femeia nu e deranjată dacă o vezi diabolică, ci dacă o crezi proastă. 

Există doar două tipuri de femei, cele care au greșit măcar o dată și cele care nu recunosc. 

Telefonul de pe drum cu “Iubito, mai vrei să cumpăr ceva din drum” nu-l dai pentru liniștea ei. Îl dai pentru a ta. Dacă îți dă o listă lungă sau te trimite după un colet în partea cealaltă a orașului nu mai trebuie să întrebi nimic. 

Indiferent ce îți cere în intimitate e acceptabil sau chiar dezirabil. Nimic nu e indecent atâta vreme cât nu există public. Ce povestești tu mai departe e însă altă poveste. Vorbele auzite de oricine sunt mai indecente decât gesturile văzute de doar două perechi de ochi. 

Sexul e un joc al dominației. Dacă nu ești în stare să joci rolul călărețului, îl vei juca pe al calului. 

Să ai senzația că o cucerești pentru că tu propui și ea alege este ca și când ai spune că tu ești șeful când mergi cu o cerere la semnat. 

Toate femeile care spun că sexul nu e important sunt ca bărbații care nu vor un cabrio: n-au avut niciodată ce trebuie. 

O femeie iartă mai degrabă un bărbat obraznic decât unul indecis.

Dacă vi se pare prea frivol ce-am scris și vreți (și aveți curajul) să mi-o spuneți în față, aflați din postarea de mai jos a Muzei unde și când ne putem vedea la un eveniment mișto în București. Și dacă din contră vreți să ne pupați, ne vedem tot acolo!
Ați auzit? YELLOW IS THE NEW BLACK!  Doar și minionii sunt GALBENI!  #YellowIsTheSpirit toamna asta!  Abia aștept să...
Posted by Ramona Constantinescu - Gust Verde on Sunday, 1 October 2017
Back to Top