I WANT YOUR TEXT: Cand ne casatorim?







Devreme, ca altfel nu ne mai ia nimeni. Ca si cum am fi produse cu termen de valabilitate, cu data de expirare ( 30 de ani).
La gradinita fetele isi coloreaza unghiile, la generala buzele, la 15 ani merg la bratul celui de-al-II-lea iubit, la majorat sunt licentiate in sex. 
Daca mama natura a fost generoasa cu tine si ti - a daruit un corp dotat si o fata draguta, tu NU trebuie sa mai faci nimic.
Daca totusi nu atingi perfectiunea, exista solutii: alcoolul in cluburi, ciocolata in miez de noapte si antidepresivele pe timpul zilei. Te vor ajuta sa te ingrasi, uratesti si sa cumperi mai mult. Sincer acum, crestem si ne formam intr-o societate care ne indoctrineaza cu mesaje nocive. Imaginile promovate sunt ireale. Top modelele sunt modificate in photoshop inainte sa apara pe coperta unei reviste.


Si chiar daca am fi cu toatele superbe, asta nu e de ajuns.
Esti frumoasa si extrem de norocoasa, gasesti printul (contemporan, cu masina sport si haine made to measure) si te casatoresti. Din dragoste, sa ne-ntelegem... Si mai departe? Cum vei imbina casatoria cu viata profesionala? Tu care ai doar 19 anisori?! Pune in calcul si copiii care vor veni.. De ce isi doresc femeile sa se casatoreasca?
Pentru ca e confortabil. Sotul, salvatorul, iti va asigura un trai regal, vacante la mare sau in strainatate (o data pe an). Iti va cumpara o masina a TA. Bineinteles ca va trebui sa inchizi ochii de multe ori .. pentru ca daca el e cel care "ARE", iar tu doar "ESTI" ( frumoasa, aranjata, speciala), el e in AVANTAJ. Femeile se (auto)limiteaza la un DESTIN plat. 
Ne dorim tinerete si frumusete fizica, ca sa le irosim. Nu ne valorificam calitatile, talentele, aptitudinile.

Nu ne propunem teluri marete in cariera, nu dorim sa calatorim in lumea larga, nu vrem sa avem diplome pe pereti. Noi vrem genti, haine, o casa cu lift :) ..si pe el, care sa ne ofere totul. Si daca l-am gasit ne-am atins SCOPUL. Renuntam la planurile profesionale, devenim casnice, decoram gradina, ingrijim copilul, pregatim masa si l lasam pe el sa straluceasca. Ne laudam cu succesul lui, cu averea lui, suntem mandre de tot ce realizeaza el. 
Total gresit! Si daca nu realizam acum, o sa realizam peste ani, cand vom avea riduri, copiii mari si actele de divort pe masa. 
A fi frumoasa, sexy si casatorita nu te salveaza de dezamagire, frustrari, complexe, suparari. Casatoria nu ti asigura fericirea, iti asigura eventual, doar cateva kg in plus... 
Inainte sa-ti doresti printi, devino tu insati o printesa (expresia nu mi apartine, dar se aplica) adica frumoasa, desteapta, buna, bogata... Poti fi toate astea si inca mai mult. Fii tu asa cum iti doresti sa fie barbatul de langa tine. 

Blogul autoarei aici: http://bit.ly/1sQL82a
Back to Top