Business as usual. Vrea sa fie cu tine, dar nu poate oficial pentru că.. au afaceri împreună.



De multe ori forța unui bărbat e ca frumusețea unor “dive”: un machiaj reușit. Dar oricât de reușit ar fi un machiaj, la un moment dat se șterge. 
Când un bărbat vrea să fie cu tine el face pe dracu-n patru și e cu tine. Dacă nu face asta ori nu e bărbat, ori nu vrea să fie cu tine, ori vrea, dar își dorește altceva mai mult.
Banii.Care atunci când ești într-un business cu cineva sunt rareori numai ai tăi. 
Și totuși, atunci când un bărbat are o firmă sau mai multe împreună cu o femeie și el nu renunță ea pentru business înseamnă doar 2 lucruri:

Primo: Firmele sunt mai mult sau de tot ale ei. Așa cum există femei întreținute sunt și bărbați, har Domnului. 
A doua variantă este atunci când pur și simplu nu vrea să renunțe la senzația că are tot. Senzație falsă, pentru că atâta vreme cât ai mai există un proprietar curtea e deja împărțită, chiar dacă n-a tras nimeni un gard pe mijloc.

Știu că am făcut cel puțin o femeie fericită. Pentru că o știu cu nume și adresă. E cazul să ne mai uităm și în stânga, că în dreapta am văzut ce avem.
Mergi înapoi în timp. Oamenii care intră împreună într-o afacere sunt în 90% din cazuti oameni care au o relație specială unul cu celălalt și se văd foarte bine unul în viitorul celuilalt.
Un cert respect pentru cineva alături de care te-ai fi văzut toată viața muncind, crescând, proiectând viitorul viitorului, este esențial!

Niciun bărbat normal, care a început de jos alături de o femeie și s-a realizat alături de ea, nu va alerga de bezmetic după două fese noi după ce a scuipat scurt în spate, către aceea care l-a cunoscut când era un șoarice mic cu început de gastrită pe fondul nervos cauzat de fisc. 

Haideți să nu ne obrăznicim, că nu tot ce zboară se mănâncă și nu face un oral, oricât de bun, cât 5 ani în care nopțile nedormite mai erau și de încheiere de lună și de forecast. 
Nu, dragă, forecast nu e un fel de foreplay :)

Mi-a fost puțin teamă de subiectul acesta că e greu de unificat. Același gen de decizie îl ia și bărbatul cu picioarele pe pământ și pechinezul care stă pe lângă fusta unei moștenitoare. 
Singurul lucru comun în toată nebunia asta este decizia ta.
Pentru că există un singur bărbat pe care poți cu adevărat să-l prinzi: cel care fuge după tine. 

Photo: saiacide
Back to Top