555. De gropi pe care trebuie să le eviți într-o zi de condus prin București.E mai greu să iubești și mai simplu să oferi “dovezi” de dragoste la ocazii. Pentru că dragostea adevărată include în pachet grija pentru cel iubit. În fiecare zi. 
O femeie nu o să părăsească un bărbat pentru că a uitat de aniversarea lor dacă omul nu a uitat, în mare parte din toate celelalte zile, să o iubească, să-i ofere sprijin și nu în ultimul rând să o respecte. 
Bucureștiul are (sau nu) 555 de ani. Nici cinci sute, nici șase. 555. Dacă numărul acesta e așa de atractiv sunt curios dacă sărbătorim și la 666 :)))
Îmi doresc enorm ca Bucureștiul să fie iubit așa cum merită. De niște oameni care să aibă grijă de el. Niște oameni orgolioși care când se întorc de la Barcelona, Londra sau Roma să își dorească să fie și la noi la fel.
Nu știu câți ani face Barcelona, dar știu câți bani face. 
3.000.000 de oameni PLĂTESC de bună voie în fiecare an să intre să vadă Sagrada. La noi câți credeți că au plătit fără să vrea pentru Catedrala Mântuirii Neamului?

Am spus Barcelona pentru că e cea mai recentă destinație, dar îmi e teamă că mai sunt vreo 500 de orașe numai în Europa care au avut parte de mai multă dragoste, mai multă responsabilitate chiar dacă e posibil să nu aibă o clădire cum e Casa Poporului. 
Detest nostalgia după comunism, dar zâmbea cineva strânb spunând ieri: Ăștia de acum nu pot nici să zugrăvească tot ce a construit Ceaușescu, așa că îmbracă în lumină.
Îmi venea să-i zic vreo două, dar parcă avea pe jumătate dreptate. 
Cred că au fost 555 de proiecte anunțate care ar fi trebuit să rezolve circulația în București. Câte s-au chiar realizat?
555 de oameni care s-au lăudat că au soluții pentru poluare. Noroc cu prețul la benzină, că altfel ne sufocam de multă vreme.
555 de idei pentru bicicliști, dar uite că e sport extrem să mergi prin oraș cu două roți și două pedale. Mai ales pe pistele de biciclete care se termină prin stâlpi :))

Am avut video mapping, dar îți vine dă scrii la google maps să pună și gropile pe hărți. 
Scriu mult despre dragoste și cred că Bucureștiului i-ar prinde bine un om care să vrea cu el o relație de lungă durată. 
Din nefericire, “Dragostea durează 3 ani” și primăria… 4.
Back to Top