I WANT YOUR TEXT: Eu sunt nebuna, iar tu nehotarat. Ah, dar ce luciditate imperturbabila cream impreuna!




Ea zice că semnează. Eu zic că bravează. 
Nu o cheamă The Bitch în buletin, 
dar ştim adresa ei virtuală! Vi se pare puţin?
I want your text, bitch :))))
.........................................................

Tie iti ia 3 ore sa-ti alegi un tricou, iar mie 5 minute si-o conexiune buna la internet sa-mi mut intreaga existenta pe o insula. Tu ai 3 dulapuri de haine, iar mie imi incape toata viata intr-o valiza si-o geanta de laptop. Si-un bambus. Tu pastrezi o mie de nimicuri pe care le tii ascunse in sertare, eu arunc tot in afara de ce-i in inima. Tu esti nehotarat si te razgandesti de sapte miliarde de ori pana faci un pas, iar eu sunt o nebuna care-i deja la jumatatea drumului inainte ca vorbele sa-mi fi iesit complet pe gura.

As vrea sa-ti urasc nehotararea, caci nehotararea ta naste nebunia din mine, iar nebunia din mine naste nehotararea din tine. Dar in loc s-o urasc, o iubesc si ma amuza, c-asa stii tu sa-mi pui un strop de frana, doar atat cat sa nu mai alerg ca bezmetica. In rest, nehotararea ta ma lasa libera s-aleg. Mereu. Si de fiecare data te-aleg tot pe tine.

As vrea sa-ti urasc tendinta de-a pastra tot, dar in loc s-o urasc, ma amuza, caci desi am de toate, eu n-am nimic, in afara de o valiza de haine si-un laptop. Si-un bambus. Si-o inima plina. Dar e cam greu sa mananci o salata dintr-o valiza sau dintr-un bambus sau dintr-o inima, oricat de plina ar fi ea.

As vrea sa-ti urasc modul in care te razgandesti de sapte miliarde de ori pana te pui pe un drum, dar in loc sa-l urasc, il iubesc, caci in incertitudinea ta gasesc eu certitudinea si hotararea de-a tine drumul drept pana ajungi la mine.

Habar n-am cum ne-am gasit, habar n-am ce forta s-a amuzat cand ne-a pus impreuna, tot ce stiu e ca langa tine se face liniste-n cap si ca asa nehotarat cum esti tu si nebuna cum sunt eu, impreuna suntem de-o luciditate imperturbabila.

Blogul autoarei îl găsiţi în link. Mai precis, găsiţi un articol care mi-a plăcut mai mult decât acesta. 
Back to Top