E dragoste la prima vedere, dar nu vă “potriviţi”?






Femeia a înţeles de multă vreme că dragostea are nevoie de ajustări. Ca multe alte lucruri. 
Aşteptările se mai scurtează şi le faci un tiv frumos să nu se vadă de unde ai tăiat… 
Bărbatul care nu vine ca turnat “pe corp” poate suporta un retuş să înţeleagă ce are de făcut… 
Dacă e prea gelos şi “te ţine” trebuie să-i explici că dacă realţia e prea strâmtă şi nu poţi să respiri, nu poţi nici să trăieşti. Şi mireasa moartă n-ai de gând să fii în viaţa asta. Asta a sunat cam ciudat. Cum să fii mireasa moartă în viaţa asta?
Unii bărbaţi sunt ca pantalonii scurţi: fun pe timp de vară, dar prea copii să te apere de frig când lucrurile se complică.




Din nefericire, toate lucrurile astea care par simple la haine nu sunt deloc aşa nici la croitorie. Uneori te duci cu un lucru la croitor şi parcă retrăieşti senzaţiile pe care le-ai avut cu ultimul iubit: după retuş nu mai e cel de care te-ai îndrăgostit!
Pe bărbat măcar încerci să ţi-l faci tu made to meassure, dacă nu-ţi iese mai dai vina pe materialul clientlui, dar când duci la croitorie o super rochie care trebuia doar puţin strâmtată şi o iei cu un umăr mai sus şi unul mai jos chiar că-ţi vine să strângi pe cineva de gât!
Aşa că îţi cauţi rochii, bluze, pantaloni şi aşa mai departe care să ţi se potrivească perfect încă din magazin. Lucru care rar se întâmplă pentru că toţi marii creatori lucrează pe măsuri perfecte, iar noi nu avem, iar cei mai mici încearcă un soi de numitor comun: să intre toată lumea şi să nu arate rău. Dar nici perfect. 

Muza e XS. Uneori chiar XXS. 34. Ce draci de măsuri mai sunt şi astea? Probabilitatea ca o rochie să nu-i vină e mult mai mare decât limita până la care suport eu shopping-ul!
Îmi spunea mereu: îmi place, dar e prea mare şi nu-ţi modifică nimeni aşa ceva şi să-ţi garanteze că iese bine.
De acum aproape o lună asta s-a schimbat. 
Poţi să retuşezi orice articol de îmbrăcăminte CU GARANŢIE.
Magazine mari ca Victoria 46 acceptă modificările lor. 
Preţurile sunt mai mult decât rezonabile, chiar un pic cam mici pentru calitatea muncii lor. 

Au două sedii care nu arată a croitorii obosite, din contră, sunt chiar mişto. Şi poziţionarea lor e bună: Calea Victoriei nr1 şi Titulescu nr. 80
Şi mai ales nu e o problemă că  nu ai timp să mergi la croitor, vine el la tine!!! Costuri de transport în Bucureşti 0 (zero)! Îi chemi şi vin! 
Am verificat asta. Că mi se părea prea frumos să fie adevărat. Poţi să-i chemi acasă sau la serviciu sau unde ai tu chef. Poţi să încerci chiar acum la telefon: 0731 112 011. 
Pare SF?
Nu. E normalitatea. În sfârşit disponibilă şi în România.

Site-ul aici: 

Pagina de facebook, aici: 

P.S. Corina (The Corina) merge tot la ei. De fapt ei merg la ea :)

Mi-a plăcut şi sloganul lor: Facem totul pe măsura ta.
Dacă era aşa de simplu să îţi faci şi o relaţie să se potrivească... se făcea coadă la ei. Stai un pic, deja cred că este :)))

Back to Top