De ce o las să se plimbe cu alţi bărbaţi :)


Putea să fie un articol despre libertatea în cuplu. Într-un fel este. Despre cât de liberă e ea să bea un pahar cu mine când ieşim seara. Chiar dacă şi mie şi Muzei ne cam place să conducem (în cazul de faţă maşini) nu mi se pare nimic mai aiurea decât o nevastă care trebuie să nu bea nici măcar un vin rose pentru că trebuie să conducă pe la 12 noaptea. Ora aia când găseşti mai multe şoferiţe în trafic decât stele pe cer. 
E aiurea abstinenţa asta auto. La un moment dat nici nu mai înţelegi glumele de la masă. 
Să lăsăm însă băutura.
Muza mai are un motiv recent să  nu conducă. I-a expirat permisul. 
Pentru că noi am fost într-o minivacanţă la Constanţa, dar eu m-am întors de două ori cu treabă în Bucureşti, am lăsat-o să se plimbe cu alţi bărbaţi.
Chiar şi să meargă la Mall cu ei, desigur, toţi rămân afară!
Normal. 
Nu te lasă înăuntru cu taxiul. 
Poate în parcarea subterană :)
A fost cu ei şi la Mall şi la mal. Pe plaja ei preferată de când chiulea de la ore şi ajungea acasă fix la aceeaşi oră cu tineretul studios, dar cu nisip în păr.


Ce e frumos e că-i poate alege. Îşi alegea taximetriştii în Bucureşti, îi alege şi în Constanţa. Aşa cum poţi şi tu. Şi la Cluj şi la Timişoara
Cu aceeaşi aplicaţie. Nu e nevoie de câte una separată pentru fiecare oraş. Star taxi merge la fel de bine în oricare dintre cele patru localităţi şi se va mai extinde. 
Îmi place ideea asta unificatoare chiar dacă unora s-ar putea să le stea în gât. Îmi place cum arată, cum se mişcă şi ce oferă- Şi îmi place că e Made in Romania. Am o pată mare de tot să susţin idei româneşti mişto. Sper să vândă aplicaţia şi afară şi să vă spun că Star Taxi merge şi la Londra. 
Până atunci susţine-i şi tu şi downloadează aplicaţia!
Pentru android aici http://bit.ly/1k2Me7D
Pentru iPhone aici http://bit.ly/1r6kZOs
Şi... da. O las pe Muză să se plimbe cu alţi bărbaţi. Şi la final zice mulţumesc şi plăteşte :))))
Back to Top