Sunteţi mai frumoşi în realitate



Facebook-ul e plin de oameni care îşi pun pe wall doar fotografii photoshopate şi ideile altora.
E plin de conturi false şi de oameni la fel de falşi.
Dar pot să spun cu mâna pe inimă: voi sunteţi mai frumoşi în realitate şi mă bucur enorm că ne-am întâlnit în Kulturhaus!




Am băut bere cu bărbaţi care mă citesc, am stricat pozele fetelor şi  m-am întreţinut “cordial” cu un hater care a venit convins că o să mă enerveze şi că vor fi numai adolescente în sală. Vreo 10.  Ghinion de neşansă :)))))) Eram mult mai mulţi şi peste 20-22 ani cam toţi. Bine… eu cu vreo 20 peste 20 :)))) 
De deranjat, nu avea cum să mă deranjeze. Măcar omul a avut coaie să vină în carne şi oase. Îmi e doar teamă  pentru gaşca lui că a plecat mai puţin hater decât a venit.
Îmi cer scuze că am întârziat partea cu vorbe de la lansare. Este în job description-ul Muzei să întârzie şi am aşteptat-o. A venit târziu, dar era foarte frumoasă. 
N-am avut un speech. 
Deci n-am avut ce să uit. În acest mod simplu nu m-am încurcat că nu aveam în ce. 
M-am simţit de parcă era ziua mea. Am primit şi cadouri. Culmea, a fost ziua cuiva! A lui Şerban de la Freestay, un muzician senzaţional şi un bun prieten. La mulţi ani, Şerbane.
Sunt mulţi oameni care au contribuit la succesul serii. Aş da totuşi doar două nume, ca să nu arate ca un pomelnic de acatist :))
Adrian Şoaită, o legendă în lumea cluburilor din Bucureşti, patronul Silver Church, Kulturhaus, Club A şi Turbohalle.
Miruna Meiroşu, de la Curtea Veche Publishing, care era singurul om din sală care chiar avea un plan.


Acum am şi eu unul: să strâng toate pozele pe care le-aţi făcut voi şi să le pun în acest articol, pe măsură ce vin. De-abia atunci îl voi considera complet. Şi se va justifica foarte bine şi titlul :)

Pozele oficiale pe pagina de facebook Kulturhaus
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.732011846848691.1073742147.118219838227898&type=1

 
Back to Top