REALationship. Ce te faci dacă “mai puţin decât sperai” înseamnă totuşi “mai mult decât meriţi”?

Whispers by charleshildreth

Una dintre problemele neaşteptate ale traficului acestui blog este numărul destul de mare al întrebărilor care mă pun pe gânduri. 

Şi asta nu pentru că n-aş cunoaşte răspunsul, ci pentru că ştiu că răspunsul nu o să-i placă deloc celui care pune întrebarea. 
Fără să dăm nume (că lumea e mică) o să răspund astăzi unui set de domnişoare. Ele nu îşi doreau un răspuns, ci nişte aprobări pe răspunsurile lor. Un fel de CTC pe care să-l pună sub nasul iubiţilor lor: uite ce zice Radu F... 
Bieţii oameni m-ar detesta pe bună dreptate. Din nefericire se va întâmpla pe dos. 

Uitaţi cum stă treaba. Cam una din 20 de femei care îmi scriu se plâng de lucrurile pe care bărbaţii lor NU le fac. Când aveam mai mult timp şi mai puneam şi eu două sau trei întrebări, rămâneam perplex! Oricât de puţin făceau nefericiţii aceia, ei tot făceau mai mult pentru relaţie decât domnişoarele care NU făceau chiar nimic!!
Nu reuşesc să mă prind cum ajung la mine pe blog femei care îşi imaginează că lucrează pentru binele relaţiei dacă stau toată ziua la salon pe banii omului pe care mi-l critică!! Vina lui? E prea mult timp plecat!! Păi, Bălţate româneşti ce sunteţi, cineva trebuie să facă banii de care aveţi voi nevoie. 
La fel de ciudat mi se pare când femei (care lucrează de data asta) îmi scriu despre bărbaţii lor care muncesc şi mai mult decât ele şi nu mai au timp să se aranjeze, să meargă la sală, etc. Iar tipul ăla nou de la conta este aşa de drăguţ şi te tot invită la cafeaaaa... În timp ce al tău te tezeşte la 5 să te întrebe dacă e călcată cămaşa în dungi. 
Singurul lucru unde greşeşte nefericitul ăsta de are şi cămaşa ca zeghea este că munceşte ca un puşcăriaş în loc să ajusteze nivelul de trai al familiei. Cât se poate, se poate. Cât nu, poate te mai agiţi şi tu în loc să ai timp de tipul de la conta. Nu că ar conta, dar să ştii că şi lui îi spală cineva cămăşile. 
Iar ultima categorie care mi se pare amuzantă este a celor care n-au destulă poezie în viaţa lor şi ar fugi cu un artist. 

Adevărul este că ele ştiu foarte bine că e mult mai greu să ţii în frâu un artist, decât orice alt exemplar de bărbat. Infielitatea este în cazul artiştilor o manifestare a imaginaţiei. 
Acestea fiind clare e de înţeles că, dacă artistul s-ar prezenta, fuga nu s-ar întâmpla. Că aşa sunt femeile: îşi doresc aventura în condiţii de maximă siguranţă. 
Din nefericire, de maximă siguranţă nu sunt decât penitenciarele. 
Pentru toate aceste nemulţumite (care se vor grăbi să dea unlike paginii mele) am o singură întrebare: cât sunt ocupate fiind nemulţumite de lucrurile pe care bărbaţii lor le fac în relaţie, pot să listeze mai mult de două lucruri din ce fac ele? 
Let's get REAL!
REALationship.  
Ia pune frumos lucrurile voastre în balanţă, nu doar pe ale lui!
Ce te faci dacă “mai puţin decât sperai” înseamnă totuşi “mai mult decât meriţi”?
  
sursa foto: charleshildreth


P.S.  Link de comandă: http://bit.ly/1N1WpXf
Back to Top