I want your text: Mulți vorbesc despre culmile plăcerii, dar puțini văd abisul din fața lor.


Am făcut pași mici către tine. Dar siguri. Deși  privirea ta, de om puternic și stăpân pe el, arăta celorlalți jocuri periculoase, eu am văzut timiditate şi un strigăt disperat pentru afecțiune. Pentru o altfel de poveste. Știam de când te-am văzut că e un joc periculos. El ar fi aflat, la fel și ea. Și apoi lumea întreagă.Si pentru niciunul dintre noi nimic nu armai fi fost la fel.
Așacă m-am rezumat să joc rolul de amantă. Și am iubit fiecare parte din aventura asta. Până când nu am mai avut suflet ca să simt ceva. Intoxicată de fum șialcool, mi-am anesteziat și ultimele sentimente pe care le aveam puse deoparte, pentru vremuri bune și un  om blând care să le merite. 
Le-ai descoperit la timp încât să le sufoci… Așa cum îmi plăcea să simt și mâinile tale pe gâtul meu atunci când mă posedai. Și ai lăsat semne…pe trup și mai adânc de atât.
Mulți  vorbesc despre culmile plăcerii, dar puțini văd abisul din fața lor.
Eu l-am trăit, am fost acolo. Încă sunt. Acolo jos, unde m-ai lăsat după ultima noastră întâlnire.  M-ai dus în locul meu preferat, singurul loc unde mă simțeam în siguranță. 
Și l-ai contaminat… cu fum și aburi de alcool.
Ai nevoie de putere să fi amanta celui pe care il iubești. 
Sau doar de analgezice care să anestezieze durerea. Acea durere care te sufocă atunci când telefonul sună și la celalalt capăt al firului auzicuvintele “tati, vino acasă!”.
Pentru că tu, cea de lângă el, cea mai apropiată sufletului lui, știi unde e “acasă” pentru el. Și că nu-i poțis chimba adresa de reședință, oricâte recensăminte ar face sufletul tău.
Pentru el, ești o dată la o lună. Și ar fi bine să te mulțumești cu atât. Sau să te ridici de jos și să-ti cauți fericirea înaltăcasă, care să nu fie deja locuită. 

Alina  

Sursa foto: Pixel-Spotlight
Back to Top