Din seria: Probleme pe care bărbaţii nu le au! Astăzi: cum face Muza educaţie cu telefonul mobil!!



Ca bărbat, nu mi s-a întâmplat niciodată să fiu nevoit să ridic geamul la stop ca să nu mai aud nişte femei care insistă să mă agaţe. Ce e drept, femeile care au încercat totuşi să mă agaţe nu mi-au spus niciodată “păpuşa” şi nici “ce buze ai”. Asta poate şi pentru că multă vreme am mers tuns zero.
La fel de adevărat este că atunci când am simţit o mână pe fund în tramvai nu voia nimeni să-mi facă avansuri sexuale, doar să-mi fure portofelul. Vin dintr-un cartier mai dur şi s-a terminat mereu cu cafteală. Şi mi-am păstrat portofelele. Dar o femeie ce ar trebui să facă? 
Cum cele mai multe probleme de felul acesta i se întâmplă femeii “la transport”, şansa ei să scape de toate neplăcerile este… să ia un taxi.
Dar asta doar teoretic.
În realitate pe client îl întreabă taximetristul dacă îi dă voie să fumeze. Dacă e clientă îi spune doar: dacă vă deranjează fumul deschid geamul. 
Muza are o întreagă colecţie de aventuri, de la drumuri ocolite în baza faptului că femeile nu au simţul orientării şi până la taximetrişti care strigau după femei cu ea în maşină sau făceau urât când refuza să le dea numărul de telefon. 
Şi când suna la dispecerate să se plângă o băgau cetăţenecele acelea în seamă cam cât ar fi băgat un poliţist alb plângerea unui negru în Africa de Sud prin anii 80.
Sigur, nu toate persoanele care lucrează la dispecerate sunt la fel. Şi nici toţi taximetriştii.


Pentru că Muza are un telefon şi nu se teme să-l folosească.
Şi poţi să ai şi tu aceeaşi aplicaţie pe telefonul mobil chiar acum.
BTW. Eu o am de mult.



Back to Top