Când începe înşelatul? (blogging democracy winner!)


Era o glumă pe net. Soţul îi spune soţiei: Dragă, o urmăresc doar pe instagram! La care soţia i-o trânteşte: Pentru că mai mult nu-ţi permiţi.
Ştiu. N-aţi râs. Nici eu, dar am zâmbit strâmb cu dintele ăla al meu ieşit în faţa :) 
Oare era mai bine să numesc acest articol: Înşelatul pentru începători? Nu. Acesta nu e un blog de profesor, nu vă predau lecţii. Mai degrabă facem... schimb de experienţe
Multe femei sunt fidele din lipsă de opţiuni.
Şi mulţi bărbaţi din lipsă de tupeu. 
Fidelitatea din convingere e singura care are valoare şi ca multe lucruri de valoare este mult mai rară.
Uneori circumstanţele bat neuronii, alteori e adulter  cu premeditare, dar întotdeauna e o alegere. Nu e niciodată accident, că doar nu aluneci în colega de la financiar la team building!!
Toţi avem doza noastră de egocentrism şi ni se pare mereu că merităm mai mult, merităm să ne trăim viaţa chiar dacă asta înseamnă să stricăm viaţa altcuiva. Până la urmă nu e prost cine cere, e prost cine dă. 
Toţi avem doza noastră de curiozitate şi vrem experienţe noi. În loc să ducem relaţia curentă la un alt nivel ni se pare mai uşor să o mai luăm o dată de la capăt (ce ciudat sună în context) cu altcineva, dar nu la vedere. Să avem şi condimentul interdicţiei. 

Toţi am vrea să ştim când începe să se rupă şi de aici până la paranoia geloziei nu mai este decât o jumătate de pas: s-a uitat după aia; i-a dat friend request; instagram; mesaje; nebunie curată!!
Cred că e prea puţin important când începe înşelatul. Dacă a intrat doar 2cm sau dacă a fost o singură seară. Dacă se gândeşte cu tine de mână la alta sau dacă se gândeşte în timp ce face dragoste cu tine la altul. 
În loc să ne uităm în jur am putea să ne uităm la noi. Toţi vrem fericirea că viaţa asta se termină şi n-o ia de la început. Uitaţi-vă la voi şi răspundeţi-vă sincer: vă mai faceţi fericiţi unul pe celălalt? 
Dacă răspunsul e NU, înseamnă că deja aţi început să vă înşelaţi. Pe voi înşivă. 

Foto: allison-rose




Nu le luați pentru că mi-am pus fața pe ele, ci pentru că mi-am pus sufletul înăuntru! Când eram eu o tânără studentă...
Posted by Secretele Ramonei - GV on Saturday, 10 August 2019
Back to Top