Zile bune şi nopţi nebune!



Bun e timpul şi gustos, de-l petreci cu om frumos.
În cazul nostru, cu oameni frumoşi. Verificat, apreciat, repetat. La alt nivel acum.
Nu sunt unul dintre aceia care fug de Bucureşti şi nici nu cred că la Cluj totul merge perfect. Până la urmă are şi Clujul poliţie, spital de nebuni şi puşcărie.
Dar parcă are mai multe locuri faine pe cap de locuitor decât capitala! Şi unul dintre ele aniversează cu stil patru ani făcuţi din zile bune şi nopţi nebune.
Ne strângem la ZAZA ca să bem, să dansăm pe muzică din aia cu personalitate de nu se dă la radio şi să ne facem amintiri noi.
Ne strângem la ZAZA pentru că-mi place să-mi sărut Muza unde n-a mai sărutat-o altul şi am verificat. N-a dus-o nimeni acolo.
Fără fiţe, dar cu multă pregătire. Pentru că ei s-au străduit foarte tare să fie un început de week end fenomenal, iar noi v-am pus gând bun să vă suprindem.
Nu. Nici Muza, nici eu nu vom avea un alt look. Alea sunt trucuri pentru fraieri şi noi nu avem fraieri în liste. Ştii genul: cutărica s-a vopsit, intră pe link să vezi cum îi stă brunetă. Noooo... hu ghivs a fac?

Nu. Alta e plăcerea. Că avem în Cluj cititori pe care îi considerăm deja prieteni chiar dacă nu ne-am văzut niciodată. Şi acum avem ocazia să bem împreună, să ne cunoaştem şi să celebrăm împreună un loc fain.

Sunt sigur că în Zaza vor veni mulţi oameni care nu m-au auzit niciodată mixând şi nici Muză fără fiţe n-au văzut. 
Şi sunt la fel de sigur că n-o să ne uitaţi :)
Save the date 27 Iunie!
Mai multe detalii pe pagina lor de facebook:
Back to Top