Șasă boi frumoși...



De la Anca Chirilă. Pentru că am râs. 


Da...sună stupid....sună de parcă m-aș da mare moldoveancă...asta pentru că sunt dar tu nu-mi citești accentul. Însă îmi poți citi următoarele rânduri și sunt convinsă că și tu ai avut cel puțin un bou în viața ta...fie c-a fost tac-tu, fie iubitul ori amantul. Am cunoscut destui boi până acum, puteam să mă apuc de zootehnie cu aşa cireadă! 
Îmi place sa le spun boi pentru că nu au fost decât niste animale cu trei copite. 

Boul Nr. 1  Băiatul mamei – înalt, brunet, frumos, elegant dar nu trage la jug decît dacă-l lasă mă-sa. Boul Nr 1 nu muge fiindcă jumătate de creier e la mă-sa iar cealaltă jumătate e în penis și îl folosește doar 30 de secunde pe săptămână...și-mi spune mie că-s frigidă!? BOULE! Nici când te-am părăsit n-ai fost în stare să-mi spui să rămân! Ai stat ca bou-n tocul ușii și mi-ai spus “Ai 30 de secunde să pleci din casă!”. Mi-a luat mie mai mult timp să mă încalț decât îți ia ție când prestezi…BOULE!





Boul Nr. 2  Încrucişat cu Berbecu’ – căpos din cale-afară, focos și bun la pat. Poate chiar prea bun să se mulţumească doar cu unul singur.  Înalt, blond, superb, dar dacă era să fie vacă lăsa și calu’ s-o viziteze. Pe ăsta l-am găsit la întrunirea comunală...trăgeam la căruță ca o proastă, de 3 ani, cu primul bou, care, culmea, purta ochelari de cal. L-am înjugat repede, dar când era la hăis, când la cea, sau, mă rog...la cealaltă-n pat. Bou ce ești că pe tine te-am îndrăgit cel mai mult și de urât...tot pe tine...că m-ai făcut să te iubesc ca o proastă, că m-ai învășat să mă simt sexy și dorită, că m-ai prins de fiecare dată când m-am împiedicat. Ești un bou pentru că m-ai crezut când ți-am spus că nu sunt geloasă deși, în mintea mea o legasem pe aia de șinele de tren! 
Ești un bou că nu mă pupi niciodată când intri la mine în casă...să știi că “Întoarce-te!” nu e un salut... Ești un bou pentru că de ziua ta m-am aranjat 3 ore pentru un sex de 15 minute și n-ai putut să-mi spui măcar că sunt frumoasă, ai spus că-s dichisită... și ești un bou că nu mi-ai dat o șansă...
 Eu știu să fac merdenele, boule, nu ca aia...ei bine, nu știu! Dar pentru tine învăț!! Ar trebui să realizezi că, atât timp cît stai pe lângă căruța mea, al meu ești! Dacă nu-ti convine, suge-o ceapă, BOULE!

Boul Nr. 3  Garfield – Asta pentru că, atunci când zâmbește chiar seamănă cu Garfield...și-ar mai fi un motiv, dar nu contează. Păr creț...înăltuț...drăguț, aparent timid dar în el zace-o mică bestie...asta când nu e prea beat. Boule, când te-am chemat la mine te-am așteptat în furou, dar nu e vina mea că ai venit la ora 4 dimineața, beat și mirosind a shaorma. Și apreciez că mi-ai cumpărat scorțișoară să-mi pui la cafea, dar cheamă-mă mai des pe la tine....aduc eu lichiorul de cocos. Dar ești un bou pentru că ai fugit când am avut mai mare nevoie de tine...și pentru că incă nu mi-ai adus alea două cărți rămase la tine din ianuarie!

Boul Nr. 4 Delicatul – o frumusețe de bărbat!! Ca și decupat dintr-o revistă! Impecabil! Dar ești un bou că, deși te-am luat de 3 ori din stația de tramvai, tot nu știi s-ajungi la mine acasă. Și-atunci când ți-am spus că te ghidez prin telefon...îmi puneam o lenjerie sexy și nu vroiam să mai ies că era prea frig! Ești un bou pentru că, deși prin mesaje mereu avem discuții interesante, face to face nu vorbești decât despre Steaua sau Connect-r. Dar cel mai bou ai fost când ți-am spus că nu mă deranjează dacă vii la mine doar că sunt puțin cam mucoasă, iar tu te-ai supărat pentru că sunt scârboasă! Băieteeee! Și fetele sunt ființe umane! Și noi ne căcăm, și noi transpirăm, și noi ne bășim, și ne mai curge și nasul! Alo, prietene! Femeia n-are atâtea orificii doar ca să ai tu pe unde să intri.

Pe al 5-lea l-a scos Radu F. Cică n-a râs la descriere. Păi, era de plâns!

Boul Nr. 6 Baby – Baby e...tot ce mi-am dorit...corporate manager, ușor grizonat, înalt, puțin rârâit, sexy rău de tot. Mi-e și milă să-l dezbrac la ce țoale are pe el...e Baby pentru că așa m-a alintat prima oară...e singurul bărbat care mi-a strigat numele în pat, singurul bărbat care a știut când și unde să mă sărute, singurul care mi-a tras-o pe biroul lui, la muncă, singurul care a fost încântat de faptul că pot squirta...”Ești toată un orgasm!!!”…singurul care, deși nu e îndrăgostit, știe să facă dragoste...dar Baby e un bou cu remorcă...Baby are un baby...și responsabilități...și puțin timp liber pentru mine. Și asta o pot înțelege, dar, boule, un telefon la 2, 3 zile nu strică! Un mesaj din când in când, să știu că n-ai schimbat capra n-ar fi rău! Ai spus să fiu eu copilul, că vei fi tu matur pentru amândoi, iar eu ca proasta te-am crezut!

Șasă boi frumoș, că frumoș fură toți da’ nici măcar din șasă n-ai faşi unu’ bun.



Back to Top