Boi George şi Boi Zone. Dacă te caută numai boi, înseamnă că există o... compatibilitate.


Un text trimis şi semnat de domnul Mihai Cochior. Paradoxal, dacă din textul cu Boii a trebuit să scot multe cuvinte amendabile de CNA, Mihai a fost domn până la capăt şi n-a prea pus. Mi-am permis să mă bag extrem de puţin în text. 
................

Tre’ să recunosc că m-a amuzat teribil articolul, dar știi cum e: acțiune și reacțiune :) 
Dacă e s-o luăm pe boi, pentru fiecare avem ceva replici, dar mai întâi de toate, tre’ să ne întrebăm, de unde fata mea atâția? 
Că toți cowboy-ii din Texas vor să afle cum de s-or adunat atâția la tine. Dar asta e treaba ta, cumva ți-ai încercat norocul în mai multe direcții (luăm de bun faptul că habar n-ai avut ce ţi-ai dorit :D).

Deci boul nr.1, să-l ...., n-am cum să-l apăr, e strănepotul lu’ Oedip, doar că ăla măcar maică-sii i-o trăgea corespunzător. 

Boul nr.2, e boul care te face, și nu e vina lui! E vina ta! Acum prost nu e cel care cere, nu? Cine vă pune pe prețioasele de voi să începeți să vindecați malaria? Dacă îi place pe 7 fronturi, o să moară de sete între ele, da’ asta numai dacă stați cumințele și nu fugiți să-l adăpați, că-i dați energie, pentru următoarea :) 

Pe boul nr.3 nu prea l-am înțeles, e și el un bou că n-a vrut să ia vaca de nevastă, mă gândesc... 

Și am ajuns ușor la boul nr.4, pe care să mă ierte vreun sfânt (sau ceva asemănător cu autoritate în sensul ăsta) dar nu știu cum ți l-ai ales, că-mi place de tine, că știi să scrii, dar dacă face to face n-ai ce discuta cu un om, n-ai decât să-ți ștergi mucii cu o batistă pe care ți-o dă băietu’ pe uațap. 

Iar boul nr.6 e boul cel mai taur! A cântat și-ai dansat! Ca orice femeie căreia i-o tragi bine și cu care vorbești cât de cât frumos, ai vrut marea cu sarea. N-a schimbat capra, are multe, erai a 4-a (în săptămâna aia). Și e ok, te tratează frumos, te călărește bine, dar pe un tip ca ăsta îți trebuie siguranță și stăpânire de sine ca să-l faci (plus un uter funcțional:)) 

Aşa cum un bărbat trebuie la un moment dat, după a 50-a femeie, să admită că problema nu e la ele, la fel şi o femeie ar trebui să înţeleagă că dacă o caută numai boi, s-ar putea să fie o vacă. 

Din fericire, din starea asta poţi să te trezeşti. Sau, ca să folosim un sinonim, să te deştepţi.
Back to Top