Anti-advertorial: 5 motive să nu-mi cumperi cartea!


Mulţi oameni m-au întrebat de ce nu scriu un articol care să-mi promoveze cartea. Că doar mă pricep la asta. 
Un singur domn mi-a scris, prudent, în privat, că vrea să ştie dacă am tupeu să vorbesc despre punctele ei slabe. Culmea, are câteva!
Nu-mi cumpăra cartea pentru că:

1. E plină de metafore, unele mai decoltate, altele chiar dubioase. De exemplu, vorbesc la un moment dat de Patronatul Cărnii. N-am nicio treabă cu instituţia în cauză, dar îmi servea în context. 

2. Are prea puţin sex! Asta şi pentru că mie îmi place să ajung la suflete, iar ideile penetrează mai bine. Sexul intră doar vreo 20 de centimetri. Şi asta în cazurile fericite :))

3. Nu e cool. Acum e cool doar ce e disponibil pe google play store şi apple store. Nu poţi să-i dai share, decât din mână în mână.

4. Poţi să nu o cumperi pentru că, în ritmul în care vin comenzile, sigur o ia un prieten sau o prietenă şi ai de unde să o împrumuţi. În plus, ce împrumuţi trebuie să mai dai şi înapoi aşa că aveţi o oacazie să vă mai vedeţi. (Asta e mai de liceu, aşa).

5. E scrisă se un bărbat mai tânăr. Nu aş mai face o parte din lucrurile pe care le-am făcut atunci. Iar despre cealaltă parte n-aş mai vorbi. Eram brutal de sincer pe vremea aceea, iar sinceritatea e ca o partidă de sex oral: depinde de care parte a adevărului te afli. 

Cartea mea, Filosofia Sexului, s-a (p)relansat, s-a epuizat în 24 de ore şi am decis să mai scoatem un tiraj. Nici acesta NU va ajunge în librării. O puteţi comanda din link http://bit.ly/1kClgHM
sau mail la distributie@curteaveche.com

Sursa foto: Gabriela Mocanu ;)
Back to Top