Un compliment pe măsură :)



Noi facem serile speciale. Noi alegem compania oamenilor care ne fac să ne simțim bine. Avem suficiente obligații peste zi și prea puțin timp să ne gândim la noi.
Pentru un bărbat e OK să aibă trei costume. E chiar o glumă că înainte era OK unul singur pe care îl purtai la trei ocazii: când te însurai, la botezul primului copil și – dacă mai intrai în el – rudele aveau grijă să te și îngroape în costumul acela.

Îmi place să cred că și bărbații se educă încet încet pe partea asta și că un trening nou nu mai este ținută de ieșit în oraș.
Femeile însă au vrut mereu să se îmbrace în complimente. Să flirteze discret încă de acasă, când își aleg rochia de seară sau chiar mai devreme când sunt în cabina de probă și se gândesc cu un zâmbet: să vezi ce față o să facă Popeasca.
Un bărbat cu un pic de experiență de viață poate să citească intențiile unei femei din alegerile ei vestimentare pentru o întâlnire sau pentru o ocazie în care vrea să fie pur și simplu o jumătate a unui cuplu reușit.
Lasă-i pe cei de la Yokko să-ți facă un compliment în care o să-ți stea foarte bine.
Colecția lor de rochii de ocazie este pe site. Dacă nu ai un magazin Yokko în orașul tău poți să-i pui un pic la muncă să ți-o trimită acasă. Au magazin online.
Și mai e ceva interesant la ei: pentru că știu că indiferent câte haine are o femeie mereu sunt ocazii când vrea să îmbrace o rochie nouă, Yokko vine cu modele noi în fiecare lună, nu doar la început de sezon. 
http://bit.ly/1ickzmM

.........
Pe acest blog comentariile sunt dezactivate. Vă rog să le faceți direct pe pagina de facebook.
Back to Top