Sunt ore în care trăieşti mai mult decât alţii într-o viaţă! Depinde cu cine le petreci.


Experienţele sunt condimentul vieţii. Poate nu-ţi mai aduci aminte versurile unei melodii pe care ai auzit-o în concert, dar gustul ei îl ştii sigur. Dulce sau dulce amărui. 
Pink & Black au inclus prima dată România în turneul lor european. 
Ştiu,sunt aproape necunoscuţi la noi, dar credeţi-mă, în curând vor fi pe buzele tuturor. 


După Praga şi Varşovia, turneul “For different moments” vine la noi cu promisiunea că va fi mai mult decât un show. Va fi o experienţă senzorială duală. Un show cu personalitate... dublă
Aşa cum se păstreză secretul în cazul Daft Punk, la fel nici poze cu Pink and Black nu veţi găsi prea multe. Sunt renumiți în Europa pentru cele două stări deosebite și diferite pe care le imprimă fanilor. 


O listă cu cererile lor pentru şederea în România a scăpat “pe surse”. În hotel vor să aibă:

- Un frigider plin cu ciocolată neagră (asta aş vrea şi eu)

- 100 de prosoape roz și negre 

- 100 de cești cu Black Espresso (îi înţeleg perfect, eu beau 8 – 9 pe zi)

- 100 de sticle de Marc de Champagne (party!!!)

- Un număr de flori egal cu anul în care ne aflăm, plus încă un număr de fire egal cu ziua din luna în care s-au cazat la hotel. Culoarea? Evident roz, iar florile trebuie să fie puse în vaze negre

- Temperatura ambientală nu trebuie să fie nici mai mult, nici mai puţin decât 23 de grade Celsius

- Muzica ambientală joacă și ea un rol foarte important pentru Pink and Black se pare. Aceasta trebuie să răsune oriunde s-ar afla și volumul trebuie să fie întodeauna în dreptul unei cifre impare. 

Eu mi-am luat deja bilete şi am văzut multe poze în lista mea de facebook cu bilete la Pink & Black şi chiar oameni care şi-au luat tricouri. N-am mai purtat un tricou “de artist” de la concertul Rammstein, dar parcă mi-aş lua un tricou cu Black! Aşa am un feeling de liceu! 
Back to Top