Poveștile frumoase nu au sfârșit fericit. Au "va urma" :)


Elena Perseil priveşte mai mult înainte, dar s-a oprit un pic în dreptul unei cifre pe care destul de puţini creatori o ating: 10 ani creativi, agitaţi şi foarte frumoşi.
Au sărbătorit împreună cu ea, din sală,  Diana Dumitrescu, Andreea Bălan, Oana Turcu, Oana Roman, Catinca Roman,   Ana Morodan, Mirela Bucovicean, Liliana Gheorghe, Catalina Vornica, Alin Galatescu, Flavia si Mara Marie Claire, iar Alina Puşcaş chiar a defilat în creaţiile sărbătoritei.


Deşi ar fi fost foarte la îndemână, colecţia prezentată la Loft nu a  fost un best of, aşa cum nu a fost nici o prezentare clasică. Dansul, animaţia, cinematografia, s-au întâlnit toate într-un spectacol la care s-au muncit multe zile şi nu s-au prea dormit nopţi. 


Regizorului Alexandru Borundel i se datorează în mare parte senzaţia de show natural, unde totul vine de la sine, deşi în spatele fiecărui gest, sunet sau ton de lumină au stat fineţuri pe care le întâlneşti mai degrabă în cinematografie.


Liniile fluide ale rochiilor, jocul de seducţie şi inocenţă şi o îndrăzneală bine temperată, toate au făcut prezentarea un succes. Pentru că atunci când o femeie vrea să schimbe totul în viața ei începe cu... părul, nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. Laurent Tourette a adăugat fiecărui model un plus de personalitate, iar machiajul, relizat de specialiștii Make up for Ever coordonati de Marina Chiorean a completat perfect o seară cum se întâmplă doar una la 10 ani.


Pe cele mai importante site-uri de fashion s-a putut urmări live un spectacol ca o poveste.
Elena Perseil: 10 years of wearable design.
Nu. Nu a fost o poveste cu sfârşit fericit. A fost o poveste cu “va urma”
Back to Top