Independenţa le face pe femei mai frumoase!


Multe cititoare independente (unele dintre ele chiar realizate financiar mult peste medie) mi-au scris că bărbaţii se sperie când află cât de bine le merge.
Eu cred că se triază şi rămân doar ăia care trebuie. Pardon, să nu se sesizeze morala: rămâne doar acela care trebuie. 

Nici morala, nici rudele şi prietenii, nici altcineva nu poate însă să-ţi găsească un mod frumos în care să câştigi ceva peste sau mult peste.  Sau în loc de. Uite, eu testez viaţa fără şefi şi îmi cam place.
Am senzaţia că am lucrat două sau trei joburi de când m-am născut, fiecare cu şeful lui, aşa că ştiu despre ce vorbesc. Ce oferă însă Avon reprezentanţilor săi mi se pare o joacă foarte profitabilă sub umbrela celui mai puternic jucător din cosmetice pe România.
La ei think big-ul se bazează pe piese atât de mici, dar multe!
Să vă faceţi o idee.
Ar trebui sa plouă 170 de ani pentru a strange cantitatea de parfum comandată de Reprezentantii AVON în 3 luni! Sau am putea uni New York cu Bucuresti daca am folosi rujurile comandate de Reprezentantii AVON în aceeaşi perioadă!!
Şi una bărbătească: Am putea vopsi peste 400 de maşini cu lacurile de unghii comandate de Reprezentantii AVON în 3 luni!


Nu ne învârtim în jurul cozii pentru că am aflat pe surse oferta directă! Pe surse înseamnă că mi-au spus-o chiar ei mie ;)

- discount de pana la 40% 
- livrare oriunde în tara în maximum 72 de ore 
- le oferim gratuit propriul lor magazin online!
- comanda poate fi plasata online, iar factura achitata cu orice tip de card 
- cadouri în fiecare luna 
Şi o să vă mai spun ceva, care nu are nicio legătură cu oferta. AVON a fost prima companie mare care a mizat pe acest blog.
Atunci părea o nebunie. Acum pare o investiţie bună.
Poate e cazul ca următoarea mişcare inspirată să o faci tu.
În link:
Back to Top