Filozofia sexului Preludiu




Oamenii simpli şi morali fac un mare deserviciu moralităţii. Pentru că se poate ajunge la concluzia periculoasă că simplitatea şi moralitatea merg mână-n mână.

Eu cred în camaraderie. În egalitate nu cred. Nu putem fi egali pentru că suntem diferiţi. Nu buni şi răi, nu frumoşi şi urâţi. Diferiţi. Şi adesea cred că inconsecvenţa e o formă de diversitate. Ajung uşor de la : „Vă iubesc pe toţi!” la „Sunteţi o adunătură de, pardon, sclavi”.

Am ieşit în oraş şi m-am trezit contemplând. Oameni. Blocuri gri. Urme de vegetaţie şi peticul de cer. Mă simt împăcat.
Cu ce dracu’ mă simt împăcat? Cu măreţia statutului de om sau cu micimea lui?
Vecinul meu, Tudor, merge la curve. Când aude muzică clasică de la mine zâmbeşte maliţios – „Vecinul nu ştie ce-i viaţa....”  Bine că ştie el.
Eu nu-mi doresc recunoaşterea unui inadaptat sexual şi sentimental. Eu ştiu de ce mulţi oameni regretă tinereţea. Sau căsătoria. Eu nu am acest tip de regrete, deci nu am nici un fel de.

Cât despre serviciile pe care fetele care fac trotuarul le aduc comunităţii... Vă rog să mă scuzaţi. Ele vin în „sprijinul”  urâţilor-neimaginativi. Prostituţia este marketing vâscos, orz pe gâşte, nici un strop de fericire. Moarte. Vânătorul împuşcă iepuri congelaţi, pescarul trage năvodul plin de conserve.
Mai bine haideţi cu mine după Moby Dick (interesant nume, nu?)... să ne înfigem harpoanele în carne vie, fluturaţi pânze roşii în faţa nărilor fremătânde, puneţi capcane din cuvinte pentru sabine, furaţi din goana roibului, dar PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU, LĂSAŢI ŢECHINII PENTRU SALAM...
THANKS FOR FUCKING HERE! Vă mulţumim că nu aţi ejaculat în bordelul de alături...Mai treceţi pe la noi...Poate şi cu soţia...Desigur că poate să-şi ia de lucru pentru acasă...
Nu-ţi trăi viaţa cu reviste ambuteiate în femei-frankenstein, cu ţâţe de păpuşă gonflabilă, Dumnezeu nu a greşit nici una. Ochi, buze şi morminte s-au pregătit deja. Pentru fiecare dintre noi.
Mulţumesc. Şi dumneavoastră la fel... 

http://bit.ly/1VPVB22
Back to Top