Egali, dar nu banali.


Există eveniment fără zonă VIP? Fără şmecheri care ar fi fericiţi să-i laşi să intre cu maşina până la separeu?
Da. Pe 31 Mai în Bucureşti. 
Există un eveniment unde să vină nu unul, ci trei DJ pe care să vreau şi eu să-i văd? (şi o să-i văd 100%)
Da. Pe 31 Mai. În Bucureşti. 
În oraşul ăsta gri?
Nu. Pe 31 mai, Bucureștiul va fi cel mai colorat oraș al Europei!!



Care e culoarea muzicii? 
Muzica e are pe toate. 
Pentru cei care ştiu cu ce se mănâncă faza asta cu muzica electronică e suficient să spun doar 3 (trei) nume. În ordinea preferinţelor mele, de la stânga la dreapta: Tom Novy  



Tocadisco



şi Claptone



Şi mai sunt!
Pentru cei care sunt mai greu de mişcat, am păstrat cireaşa la final. Sărbătoarea hindusă, HOLI, a ajuns și în România prin intermediul celui mai mare eveniment open air al anului, HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL.
Reţeta e demenţială: 20.000 de oameni, tone de pudră colorată, muzică mixată excepţional! Un line-up compus din cei mai tari DJ europeni ai momentului: Joris Delacroix, Mantu, Francesco Farfa și Gennaro Scarpato.  Lor li se adaugă DJ-ii PRO FM, Greeg & Onuc şi Almud & Konstantin.
Punctul culminant al petrecerii de peste 10 ore, va fi numărătoarea inversă desfășurată din oră în oră, când toți participanții vor arunca în aer pudră colorată.  Zeci de tone de pudră colorată urmează să fie aduse în București cu un transport special din Germania. Fiecare participant primește la achiziționarea unui bilet un plic de pudră HOLI, pe care îl va ridica la intrarea în piață. Este disponibil şi un pachet special care va conține toate cele 6 culori HOLI (roz, verde, albastru, galben, roşu şi mov). Zone tematice vor completa atmosfera plină de culoare: zona de merchandising unde fanii HOLI vor putea achiziționa obiecte personalizate HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL, body painting, tatuaje cu henna, etc.
HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL este un eveniment unic în care toţi participanții sunt egali, biletele puse în vânzare având un preț unic şi neexistând o zonă VIP. Biletele pentru HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL au fost puse în vânzare prin eventim.ro 

Punem Bucureștiul pe harta celor mai cool locuri din Europa!

Back to Top