I WANT YOUR TEXT: Cum îţi poţi pierde virginitatea din prima. De două ori.

Selecţia concursului nostru fără premii continuă într-un ritm susţinut. Textele care trec sunt însă mai puţine. 
Acesta a pus foarte bine punctul pe i. Ce s-ar întâmpla dacă primul bărbat din viaţa ta ar fi promis deja alteia că va fi ultimul din viaţa ei?

Nu mă aşteptam ca autoarea să-l semneze. Cu greu a acceptat să-i pun prenumele. Cristina.
...............

Tu stii cel mai bine, relatiile mele sunt o minune, dureaza trei zile. Tu ai fost un miracol, un miracol ce nu poate fi SMART, pentru ca nu ar fi incadrabil in timp. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, n-ar fi nici masurabil, ca nici acum nu pot sa masor cat de mult am pierdut sau cat de putin am castigat. Realist? Nici pe departe! Ma intreb ce irealitate trebuie sa aiba in cap o femeie, sa se pastreze virgina pana la 23 de ani, iar intr-o clipa de nebunie, sa-ti pice tie, un barbat casatorit.

Si ce mandra eram dupa asta, ca nu te iubeam, ca nu eram ca toate fraierele parasite a doua zi…ca nu plangeam.
Si intr-adevar, nu am fost parasita a doua zi. Eu eram parasita in fiecare zi, in fiecare noapte. Datoria de sot te cerea prezent in alt pat, in alte asternuturi.
Nici macar accesibil nu erai. Cate planuri ne-a complicat jumatatea ta legitima! Se impunea fabrici un alibi la fiecare escapada.
Dar da, ai fost specific, un amant prea specific mie. Nu reusam sa te supar niciodata, oricate toane aveam, oricat ma straduiam sa fac pe nebuna. Aveai un suflet parca dedicat capriciilor mele.
Acum, mai am in minte doar prima si ultima noapte petrecuta impreuna. Aia in care am fost egoisti si nu ne-a pasat de nimeni. Aia in care am ratat finalul filmului pe care il vedeam, si am creat noi unul…cu mult mai reusit. Unul in care ne-am iubit, de dragul clipelor petrecute impreuna, de dragul noptii, de dragul randurilor pe care le scriu...
Si acum? Sa accept ca lupta-i pierduta din start? Sa recunosc ca am vrut sa fur o inima ce apartinea altcuiva?
Am primit deja o condamnare pentru asta, si nu cu suspendare… lipsa ta!
Back to Top