Când ai pierdut-o, ai da oricât să o ai înapoi. Nu e mai simplu să o păstrezi?



Fără ea nu poţi să mănânci, să dormi, să te porţi normal. Uneori prietenii te evită. Alteori te evită chiar toată lumea.
Ce mai! Fără ea nu eşti om!
Vă aşteptaţi să vorbesc despre o femeie? Ceva cu melodramă şi câteva sfaturi bine ticluite? Nu. Mai mult, voi comite un sacrilegiu pentru unii când voi spune că există lucruri mai de preţ pe lumea asta decât dragostea.

Din păcate, când vine vorba de detoxifiere, România a fost invadată de tot felul de vraci la care, culmea, au dat fuga oameni care nu merg nici la doctorul de familie! Se face reclamă la tot felul de pastile care au atât de multe indicaţii încât poţi să juri că, în cantitate mai mare, ar desfunda şi scurgerea de la baie.
Oamenii cu mai mult cap au fugit în ţări mai civilizate. După şosele, economie şi producţii de seriale, turcii, italienii ne-au luat-o înainte şi la îngrijirea omului sănătos.
Era şi cazul să cânte cineva deşteaptă-te române ;)


Raluca Iliescu are o poveste impresionantă, dar nu te câştigă cu poveşti. Fapte, cifre, determinare, echipamente ca în Star Trek, personal care vorbeşte de zici că politeţea s-a inventat în România şi mai ales soluţii.
Era o glumă printre medicinişti: Intri în facultate ateu şi ieşi credincios.
Fix cazul meu după două vizite la ei.



De la medicina estetică şi atât de doritele rezultate în lupta cu kilogramele în plus şi până la detoxifiere şi rezolvarea unor probleme care ţin de endocrinologie, psihologie sau alergii, TOATE au o rezolvare la INFRAFIT.



Sunt mulţi oameni plimbaţi prin toată lumea care au trecut pragul clinicii şi au descoperit servicii ca afară, cu diferenţa că într-o staţiune de la o mie de km distanţă nu stai mai mult de două săptămâni. La Infrafit, în buricul Bucureştiului, poţi să vii când vrei! Nu te urci în avion, vii câteva minute cu maşina sau chiar cu bicicleta. Poţi să urmezi orice tratament pe termen mediu sau lung şi chiar să continui unul început în Turcia, de exemplu ;)
V-aş povesti mai multe, dar sunteţi mari, frumoşi şi deştepţi şi aţi prins ideea. Intraţi pe site-ul Infrafit aici http://bit.ly/1nsYvc8
Sau sunaţi la telefon 021 211 65 65 | 0754 890 153 pentru o programare la o discuţie centrată pe interesele voastre.
Eu şi Muza suntem deja într-unul dintre programele lor. O să vorbim şi când se termină.


Ar mai fi ceva! Nu cred că o să ne întâlnim la clinică pentru că Infrafit face un lucru pe care nu l-am mai întâlnit nici afară: programările sunt astfel puse încât intimitatea fiecărui pacient să fie respectată cu stricteţe. Nu există niciun minut senzaţia de bandă rulantă. Recunosc că-mi place asta. E grav?



Back to Top