Ce se întâmplă la Barcelona rămâne între noi. Între noi trei... patru...



De cele mai multe ori habar nu ai ce vrei, dar știi cu exactitate ce ar trebui să vrei. Așa că mergi cu valul: logodnă, căsătorie, totul programat.
Apoi apare el ca un răspuns la o întrebare pe care n-ai pus-o niciodată cu voce tare.
Are mister, are fascinația noului, are privilegiul alegerilor, dar alege... să nu aleagă.



Javier Bardem era suficient și singur pentru orice justificare, dar așa se aliniază stelele de a avut de partea lui o poveste de casă de nebuni frumoși marca Woody Allen.
Gurile rele spun că Woody Allen își transpune fanteziile erotice în filme. Foarte bine. Pe mine nu mă deranjează. Cu un bărbat și două femei unii nu pot să scrie nici măcar o telenovelă, cu atât mai puțin un scenariu de film. Iar când apare și a treia... trebuie să te aștepți la orice.



Procinema aduce în ecuația filmului încă un bărbat. Unul care are reputația că reușește să pună unul lângă altul cuvinte care nu s-au mai întâlnit și să fie tranșant în subiecte pe care alții nu vor să le atingă nici cu mănuși: Cristian Tudor Popescu.
L-am citit prima dată cu SF. Era al dracului de bun.
Când comentează un film poți să nu fii de acord cu el, dar tot nu poți să nu apreciezi argumentația.

OK. Acum să ne imaginăm următoarea combinație: Javier Bardem, Penélope Cruz, Scarlett Johansson, Rebecca Hall și Cristian Tudor Popescu într-un film. Intră Popescu și îi spune lui Woody Allen...
Cut!
Nu trebuie să ne imaginăm nimic!
E suficient să deschidem televizorul pe ProCinema. Filmul începe peste 15 minute :)


Back to Top