VICTIMUL.


Haideți să o luăm frontal: cum arată un bărbat plângând pe umărul unei femei?  

Sau genul acela care vrea să agațe povestind cât de greu îi e acasă cu nevastă-sa?


De curiozitate, când stai cu un asemenea exemplar într-un pub și încearcă să-și justifice dorința față de tine prin lipsa dorinței nevestei față de el, nu te întrebi instinctiv două lucruri? 
Primul: Cum a ajus să nu mai aibă acasă ce-i trebuie? 
Și al doilea: Meriți să fii a doua opțiune? Nu vrea aia, așa că se mulțumește cu mine.  
Patetic. 
Poate cel mai grețos specimen  e acela care se plânge prietenilor (proaspăt întors de la curve) că ți-a citit nu știu ce mesaje pe facebook în care te conversai cu unul.  
În loc de lupul moralist, mai schimbăm niște litere și avem...Intimitatea trebuie să rămână intimitate. Diferența dintre erotic și porno e felul cum pui lumina și disponibilitatea pentru public. Un domn cu mulți bani, dar mișto, justifica la un moment dat de ce a renunțat la o domnișoară după ce a apărut goală într-o revistă pentru adulți: Nu-mi place să vadă toată lumea pentru 9 lei ce văd eu plătind mult mai mult. Ei i se părea că așa se demonstrează dezinhibată și independentă. Lui i se părea că e doar obraznică și mediocră. Sunt mult mai multe cântărețe care au sâni decât cele care au voce. Ca atare vedeta lui a rămas o vreme... solistă. Să revenim la bărbați. Fie că e victim fals, fie că se chiar vede într-o postură de nefericire pe care trebuie să și-o arate, victimului ar trebui să i se interzică să mai poarte pantaloni!Poate greșesc eu, dar cred că pentru un bărbat un singur lucru e mai penibil decât să se laude: să se plângă. Femeilor le plac bărbații pentru că sunt bărbați. Dacă vor un copil plângăcios își fac unul. Nimeni n-a zis că viața e ușoară. Nici măcar viața de cuplu. Ești bărbat, intră în pachetul standard o pereche de bile, poartă-te ca atare!

Sursa foto AICI



Back to Top