Coafuri şi drame!


E o vorbă veche, pe care cei mai tineri o cred spusă de înţeleptul facebook:
Femeile pot să facă din nimic 3 lucruri: salate, coafuri şi drame. 
Din proprie experienţă ştiu că legătura dintre coafuri şi drame e mai directă decât s-ar crede. Un tuns nereuşit sau o culoare de păr care nu seamănă deloc cu ce i-ai arătat hair-stilistei îţi fac următoarele săptămâni un calvar. Da, chiar şi dacă eşti soţul vopsitei. 
Vă spun o jumătate de poveste cu final nefericit şi una întreagă... cu un "va urma".

Într-o bună zi (care numai bună n-a fost) îmi zice Ramona: hai la o amică de a mea care are un salon de înfrumuseţare, vrea să te cunoască, îmi fac şi eu un ombre, poate colaboraţi. Poate că ar fi corect să vă spun că doamna m-a plictisit şi părul Ramonei a fost la final un dezastru. Poate că ar fi şi mai corect să vă dau numele salonului ca să-l evitaţi. Nu sunt genul. O să vă spun doar că am aşteptat O LUNĂ să fie safe ca Muza să se revopsească. Desigur, nu tot acolo. 

Asta a fost povestea cu final nefericit. 
Povestea cu "va urma" abia acum urmează. Şi e de bine. De foarte bine. 
Ramona are o prietenă foarte talentată când e vorba de culori. Nu e pictoriţă, ca Muza mea. E make-up artist. V-am mai povestit despre Simina Brădeanu
Ea ne-a demolat nişte idei preconcepute. 


1. E nevoie să dai mulţi bani pe o coafură reuşită. N-a fost cazul şi – mai mult- au reuşit să-i facă Ramonei nişte bucle cum n-a avut niciodată. Toţi stiliştii i-au zis mereu că părul ei e de vină. Că nu stă. Nişte mediocri!! La Gaal Hairplay de ce a stat, mă? De ce a stat? Că vin la voi cu Reconstituirea :)))))))

2. Dacă mergi în centrul Bucureştiului toate saloanele sunt scumpe. Nope. Gaal este pe Calea Victoriei. Aproape de Tribute (punct de reper pentru cei care mai au şi viaţă de noapte)

3. Intri în salon cu ideile tale şi ieşi cu ideile lor. În capul tău. Nu. Şi aici vin cu idei despre ce şi cum, dar nu-ţi fac altceva decât vrei. Ca în fraza aceea de agăţat când ea îi zicea lui: Şi ce se întâmplă dacă urc la tine? La care el: Nimic din ce nu-ţi doreşti :)))) 

Sunt foarte mulţumit că Muza, după 7 ani în Bucureşti, şi-a găsit în sfârşit salonul unde merge cu drag. Gata cu dramele! E linişte în casă! :)))))))


Tu sper că nu o să stai 7 ani cu soluţii de compromis. Are şi iubitul tău dreptul la linişte şi merită să te vadă atât de frumoasă cât eşti de fapt, doar că tu nu o ştii încă. 
Gaal Hairplay. Telefoane pentru programări: 0213175054; 0741593127

Pagină de facebook: GaalHairplay






















http://
Back to Top